Kérem Várjon!
Hírek
Bort választ a Zsolnay
bori
2012 March 26.

A Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft. borversenyt alapít, Zsolnay Kulturális Negyed Bora névvel. Az idén először megtartott borversenyt hagyományteremtő szándékkal rendezik meg. Ezután minden évben tavasszal három kategóriában ítélik oda a Zsolnay Kulturális Negyed Bora címet a Zsolnay Kulturális Fesztivál nyitónapján.

A ZSKN fehérbora kategóriába fehér fajtaborokat és a fehér házasításokat várnak, a ZSKN vörösbora kategóriába vörös házasításokat lehet nevezni, ezzel is érzékeltetve a több különböző, de mégis összeolvadó, összetartozó helyszínnel rendelkező ZSKN sokszínűségét. Külön kategóriában népszerűsítik és erősítik Pécs város és a Pécsi borvidék zászlós-, ezzel együtt a Zsolnay család borát, a cirfandlit.

A nevezéseket postán vagy faxon, illetve e-mailben, szkennelve kell eljuttatni a ZSÖK által felkért szervezők címére. A nevezési díjaknak a nevezési határidő előtt be kell érkeznie a megadott számlaszámra, a borokat a megadott időpontban borvidéki gyűjtőhelyeken, illetve a Pannon Borturisztikai Centrumban (Pécs, Vince u. 9/2.) folyamatosan, munkanapokon 8-12 óra között lehet leadni.

Nevezési határidő: 2012. április 12.

Nevezési díjak: első bor 5.000 Ft + ÁFA, minden további bor 2500 Ft + ÁFA.

Nevezési mennyiség: mintánként 4 palack

A nevezési díjaknak, a nevezési lapnak, a boroknak és dokumentációnak a verseny kezdetéig be kell érkezniük a szervezők által megadott számlaszámra és elérhetőségekre.

Általános kérdéseikkel keressék Mester Zoltán a 20/358-10-56 számon vagy a mester.zoltan@zsn.hu email címen. A leadással, borbegyűjtéssel, jelentkezési díj befizetésével és annak módjával, számlaigénnyel Keresztény Ákost, a Pécsi Borozó bormagazin lapmenedzserét keressék a 30/48-25-818 számon, vagy a keresztenyakos@gmail.com email címen.

Letölthető: nevezési lap és versenyszabályzat