Kérem Várjon!
Cikkek
Még tart a Borszerda
RMP
2009 April 29.

Ma van az a bizonyos Borszerda, amikor fél áron lehet magyar bort rendelni az ország 437 étteremben, amelyek részt vesznek az akcióban. Még nem késő tervezni estére egy kellemes vacsorát...

A Magyar Bormarketing Kht. nemcsak a résztvevők száma miatt elégedett, hanem azért is, mert a programhoz a legnagyobb nagy- és számos kiskereskedés is kedvezményekkel csatlakozott.

Nagy érdeklődés övezi az első alkalommal megrendezett Borszerda akciót: a regisztrációs időszakban összesen 437 étterem és borszaküzlet csatlakozott országszerte. „Ezt a számot nagy sikernek tartjuk, mert közel azonos számú résztvevővel indulhatunk el, mint a Borszerda gondolatiságát adó Torkos Csütörtök is tette első évében”, mondta Szabó Borbála. A Magyar Bormarketing Kht. belföldi programmenedzsere szerint ez azt mutatja, hogy egyre nagyobb az érdeklődés a vendéglátóhelyek és a fogyasztók részéről is a magyar borok, a borkultúra iránt.

Az akcióhoz csatlakozott éttermekben és vendéglátóhelyeken ma, április 29-én, azaz Borszerdán egész nap minden magyar bor és pezsgő 50 százalékos kedvezménnyel rendelhető. Ezen kívül, minden főétel mellé jár egy ajándék pohárral a ház borából. Az akcióhoz borszaküzletek is csatlakoztak, akik ezen a napon vállalják, hogy kedvezményt nyújtanak vásárlóiknak a magyar bor és pezsgő választékukból.

Kissé fájhat a szívünk amiatt, hogy éppen Pécs és Szekszárd éttermei nem teljes létszámban csatlakoztak, de a régió vendéglátó helyei így is tartogatnak jó ajánlatok.

Ha estére még nincs meg a program, miért ne?

 

Címkék