Kérem Várjon!
Cikkek
Nyerj újabb láda bort!
Adventi nyereményjáték 2.
bori
2009 December 13.

Elröppent öt nap és játékunk első fordulója véget is ért. Nem kevés megfejtés érkezett be hozzánk, szinte csak helyes válaszok voltak. Aki most nem nyert Gere Tamás és Zsolt válogatást, a következő öt napban egy láda Malatinszky-bort nyerhet. Megéri hát kattintani a folytatáshoz, válaszolni három újabb kérdésre és nyerni, mert ez a láda is nagyon jól mutat a karácsonyfa alatt!

Játékunk első részében mindössze három kérdés helyes megválaszolásával (Az Aureus 2003-ban jelent meg először, a Gere Tamás és Zsolt Pincészet 20 éves volt tavaly és a Pécsi Borozónak bizony a nyolcadik száma jelent meg december 3-án), a villányi Gere Tamás és Zsolt Pincészete által felajánlott, borral teli faládát nyerhette meg egy olvasónk, aki nem más, mint: Takács Lászlóné pécsi olvasónk. Gratulálunk! A nyeremény átvételéről e-mailben értesítjük!

A folytatásban a villányi Malatinszky Kúria Szőlőbirtok faládájába zárt hat palack borért lehet beküldeni három helyes választ, mégpedig az alábbi kérdésekre:

1. Melyik évjárattal jelent meg a piacon a Malatinszky Kúria Szőlőbirtok?

2. A Decanter melyik borszakértője kóstolta és értékelte elismerőleg idén októberben a Malatinszky-borokat?

3. Mekkora példányszámban jelenik meg a Pécsi Borozó?

A megnyerhető borok:

  • Malatinszky Villányi Illatos 2008
  • Malatinszky Le Sommelier Kékfrankos 2005
  • Malatinszky Noblesse Merlot 2007
  • Malatinszky Noblesse Cabernet Franc 2007
  • Malatinszky Noblesse Cabenoir 2007
  • Malatinszky Kúria Cabernet Franc 2005

A helyes megfejtéseket a jatek@pecsiborozo.hu e-mail címre várjuk 2009. december 17-én, csütörtökön 23.59 percig. Kérjük feltüntetni a levél tárgyában: „Egy láda bor” és szintúgy kérjük megadni a játékos címét és telefonos elérhetőségét is. Sorsolás: 2009. december 18.

A nyeremény kizárólag a Pécsi Borozó szerkesztőségében (Pécs, Árvácska u. 3.) vehető át telefonos egyeztetést követően 2009. december 18-23. között.