Kérem Várjon!
Cikkek
Ünnepel a baranyai falusi turizmus
10 éves a Baranya Megyei Falusi Turizmus Szövetség
RMP
2009 May 14.

Pénteken Pécsett tartja megalakulásának 10. évfordulóját a Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség, szombaton pedig ennek kapcsán a IV. Falusi Ízek Fesztiválja folytatják az ünneplést, akkor már Magyaregregyen. Ízletes programokat ajánlunk!

Május 15-én a pécsi Baranya-Házban (Pécs, József Attila út 10.)  tartja jubileumi ünnepségét a Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Szövetség.

Itt 14 órától Dr. Szabó Géza szövetségi elnök bemutatójával kezdődik a program, amit a megyei közgyűlés és a regionális idegenforgalmi bizottság elnökei folytatnak köszöntőjükkel.

15 órától együttműködési megállapodások aláírásával gördül tovább a rendezvény, itt a tízéves szövetség a Pannon Borrégió Egyesülettel, a Dél-dunántúli Gyógy- és Termálfürdők Egyesületével és a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetséggel ír alá, majd megnyitják a szövetség jubileumi kiállítását is.

A délután a zöldben folytatódik, méghozzá megyei bor és gasztronómiai ízelítőkkel, senki ne lepődjön meg, ha Mohácsi halászlével, Vadpörkölttel, házi készítésű sajtokkal, kolbászokkal, falusi finomságokkal és hozzájuk illő pannon borokkal találkozik!

Aki még bírja szusszal, az május 16-án szombaton Magyaregregyen folytassa, itt a IV. Falusi Ízek Fesztiválja várja szeretettel a látogatókat.

15 csapatnyi vendégfogadó (köztük horvát és német partnerekkel) ad itt ízelítőt legfinomabb falatjaiból és kortyaiból, de zene és tánc is várható.

A szombati programot ide kattintva tekinthetik meg.

Kellemes kóstolást kívánunk, mindkét napra!

 

Címkék