Kérem Várjon!
Cikkek
Publicisztika

Ahogy a tavaszból haladunk a nyárba, az ételek és italok világa iránt legalább mérsékelten érdeklődő polgárok a legkülönbözőbb helyeken találkoznak a szezonhoz kötődő, gyorsan változó divatokkal és trendekkel.

rmp
2011. július 29. 8ó
Cikkek
Tündér ezt is kifőzte

Nyári napokon gyakran érezhetjük a konyhákból kiszökő lecsóillatot. Nem véletlenül: a lecsó a nyár egyik legjellemzőbb étele. A magyar háztartásokban sokféleképpen készítik. A zsiradék mibenlétében, a hagyma, a paprika szeletelésének módjában, a paradicsom hámozásában, az ízesítésben is jelentős eltérések mutatkoznak. Az alap lecsó számtalan módon variálható, ízlés szerint készíthető rizzsel, tojással, tarhonyával, burgonyával, kolbásszal, tökkel, zöldbabbal, gombával stb. Elmondhatjuk: ahány ház, annyi lecsó. Következzék most egy alap lecsórecept úgy, ahogy én készítem.

Tündér
2011. július 28. 12ó
Cikkek
Még vásárolható a kedvezményes bérlet

Négy éves lesz idén az Ördögkatlan Fesztivál. Augusztus 3–7-e között a megszokott hangulatban és környezetben átváltoznak művészeti központtá a villányi borvidéki falvak. Augusztus 3-án este a nagyharsányi focipályán Kiss Tibiék lépnek a mikrofonhoz, tehát mint minden évben Quimbyvel indul a Katlan, és záródik augusztus 7-ről 8-ra virradóra Lovasi Andrással, meg a Kiscsillaggal.

bori
2011. július 28. 8ó
Első Előző
1 2 3 4 5
Összesen 21 db találat. 1/7 oldal.
banner
Programajánló
2019. április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
2019. 04. 06. 18:00 - 21:00
Kalamáris Pécs, Rákóczi u. 30.
7
8
9
10
11
12
13
2019. 04. 13. 13:00 - 15:00
Bálint Borárium Pázmánd, Pázmánd, Szőlőhegy
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
2019. 04. 27. 15:00 - 20:00
PTE KPVK Aula (ex FEEK&PEK) Pécs, Szántó Kovács János u. 1.
28
29
30