Kérem Várjon!
Hírek
Az van, hogy beelőztük magunkat és váratlanul már ma (sőt néhány helyen már tegnap) elérhető lett a Pécsi Borozó téli száma. A Pannon Borrégió, Magyarország és Közép-Európa gasztronómiai és bormagazinja kiváló rákészülés az ünnepekre, olvasmány az ünnepek alatt és utána sem kell elhajítani: hasznos infók, receptek, borajánlók vannak benne hosszabb távra. Mutatunk részleteket.
bori
2019. november 29. 08:16:44
Cikkek
Olasz Gasztronómiai Világhét Budapesten 2.
Az Olasz Nagykövetség Kereskedelemfejlesztési Szekciójának meghívására (ITA) vettünk részt az „Italian Wine & Food Day”  elnevezésű rendezvényen. Olasz Gasztronómaii Világhét Budapesten, két részben számolunk be az eseményekről és van még egy bónusz is a tarsolyunkban. Következzenek a panettonék, amaronék és jön még egy tintilia is, ha valaki tudja, e név mit takar?!
Tüske Gyöngyi
2019. november 28. 07:38:36
Cikkek
Olasz Gasztronómiai Világhét Budapesten 1.

November 12-én a Corinthia Hotelben rendezte meg az Olasz Nagykövetség Kereskedelemfejlesztési Szekciója (ITA) az „Italian Wine & Food Day” szakmai napot, az olasz gasztronómiai különlegességek bemutatóját az Olasz Gasztronómiai Világhét alkalmából. Az eseményen több mint 30 olasz gyártó képviseltette magát bor, sör, grappa és alkoholos italok, az olasz gasztronómia élelmiszerei és kávé kategóriákban. Számomra a rendezvény felért egy olasz mesterkurzussal, ugyanis olyan különlegességeket kóstolhattam, mint például 100 hónapig seprőn tartott franciacortát, Aloso Prosecco Superiore DOCG-t, „maláta cuvée" sört, Lambrusco-t és Amarone-t.

Tüske Gyöngyi
2019. november 27. 07:28:48
Első Előző
1 2 3 4 5
Összesen 22 db találat. 1/8 oldal.