Kérem Várjon!
Hírek
Borismereti képzések Pécsett
bori
2019 November 18.
A Pécsi Borozó és a CEWI (Central Europan Wine Institute) együttműködésében immár egy évtizede indulnak nemzetközileg is elismert WSET rendszerű borismereti képzések Pécsett. 2020-ban alapfokú és középfokú tanfolyamokat indítunk, borhoz közeli szakmákban dolgozóknak, érdeklődő borkedvelőknek ajánlott kurzusok, sőt karácsonyi ajándékként is jól működnek!

A bor maga a varázslat, a kutatás, a kultúra, az élvezet, az ízek, az elmélyülés, a szórakozás, az ismerkedés, a beszélgetés.

Szeretnénk ezt minél több emberhez eljuttatni. A fogyasztók és a szakmában dolgozók képzése a hazai borkultúra fejlesztésének egyik alapja. Hiszünk a valós szakmai alapokon nyugvó boroktatás szükségességében. A CEWI (Central European Wine Institute) a WSET londoni oktatási rendszere alapján működik, hiszen ezen intézmény alkotta meg a legátfogóbb, legstrukturáltabb képzési tematikát, amely valós iránymutatást ad az ágazat minden résztvevőjének világszerte.

A WSET által kidolgozott borértékelési rendszert a világ minden pontján elfogadják és követik, legyen szó borászról, borkereskedőről, vendéglátóról, borszakíróról, sztárséfről vagy akár borkedvelőkről.

A CEWI hazánk legátfogóbb és legprofesszionálisabb képzéseit nyújtja mindazoknak, akik a borfogyasztással, borkereskedelemmel vagy éppen szakírással kapcsolatos ismereteiket szeretnék elmélyíteni.

Pécsett tíz éve indulnak tanfolyamaink, együttműködésben a Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazinnal és a Vinoliva boriskolával.

Képzési időpontok:

2020. január 31-02. - CEWI ALAPFOK (3 nap)

2020. március 23-24. / 30-31. - CEWI KÖZÉPFOK (2x2 nap)

2020. június 05-07. - CEWI ALAPFOK (3 nap)


Árak:

Cewi Alapfokú tanfolyamok ára: 35.000 Ft + áfa

Cewi Középfokú tanfolyam ára: 60.000 Ft + áfa

A tanfolyamok minimum 15 fő esetén indulnak el.

A programváltozás jogát fenntartjuk.

Jelentkezés » www.cewi.hu