Kérem Várjon!
Cikkek
Három olaszrizling a Szerémségből
Ma van szilveszter napja. Na jó, nem nálunk, de az ortodox keresztény világban ma van az óév utolsó napja. Kóstoltunk három szerémségi olaszrizlinget, azaz grašac belit a szerb karácsony apropóján, így most ezekről emlékezünk meg. Azt előre bocsáthatom, csalódás nem volt.
Győrffy Zoltán
2022. január 13. 07:15
Cikkek

Nem vagyok sem szálloda-, sem étteremkritikus. Nem is szeretnék az lenni. Viszont számtalanszor utazom borvidékekre és gyakran ott is alszom. Legutóbb például gyors egymásutánban Villányban és Sárospatakon. Ez utóbbiról szeretnék most látleletet adni…

Ercsey Dániel
2022. január 12. 07:40:28
Cikkek
Tíz éves a vendéglátás a Bodri-birtokon

Van egy már-már klasszikusnak mondható étel, amit majd’ minden alkalommal megkóstolok, ha erre járok. Lehet ebéd, lehet vacsora, a vargánya cappuccino mindig működik. És a bennfentesek azt mondják, nyolc éve le se lehet venni az étlapról, a vendégek visszakövetelik. Persze vannak még visszatérő, vagy levehetetlen fogások, de ha másért nem, ezért biztos érdemes ellátogatni Faluhelyre. A szöveg először a Bodri magazin 2021-es kiadásában jelent meg.

PROMÓCIÓ
2022. január 11. 07:03:49
Összesen 27 db találat. 6/9 oldal.