Kérem Várjon!
Dátum: 2015. 03. 17. 18:30 - 20:30
Helyszín: PTE KTK B025 Pécs, Pécs, Rákóczi út 80.
Szőlőpálinka, törkölypálinka, gyümölcspálinka, érlelt pálinka, zöldségpárlatok – hogyan kóstoljunk pálinkát? Hogyan kapcsolódik a pálinka a gasztronómiához? Aperitív vagy digestív? Milyen hőfokon kínáljuk? Az előadás kvázi bevezetés a pálinkakóstolás tudományába, a Brill Pálinkaház sokszorosan díjazott pálinkái segítségével.

Részvételi díj: 2500 Ft (egyetemi polgároknak és Alumni tagoknak), 3500 Ft külsősöknek. Kezdés 18.30 órakor

Jelentkezés a borszeminarium@gmail.com email címen március 13-ig!

PTE KTK, Pécs

Frissítés: pecsiborozo.hu

Programajánló
2024. Március
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Hirdetés