Kérem Várjon!
Dátum: 2014. 12. 10. 18:00 - 20:00
Helyszín: PTE KPVK Szekszárd, Rákóczi utca 1.
Gyümölcsök és fűszerek kavalkádja - koktélok Amaryllis módra. A Borkultúra Szabadegyetem decemberi házigazdája: Guld Zsuzsanna
Helyszín: A PTE IGYK Étterem, Szekszárd, Rákóczi utca 1.
Időpont: 2014. december 10. – szerda, 18:00-tól. 
Beléptetés és díjfizetés: 17:30-tól
Visszajelzés: Kérjük, hogy a bor.egyetem@igyk.pte.hu címre szíveskedjen részvételi szándékáról visszajelzést küldeni 2014.12.07.-e, vasárnap 24 óráig. 
Előadó: Galambos Péter
Grand Marnier Magyar Bajnok, Zubrowka Magyar Márkanagykövet, Bols Mixer Akadémia dél-magyarországi oktatója, Amaryllis Étterem üzletvezetője
Welcome drink: Molekuláris Hugó
Molekuláris mixológia: Molekuláris Testarosa, Molekuláris Negroni
Kevert ital kultúra történelmi fejlődése itthon és külföldön: fizz – Blueberry fizz
Fűszerek és a konyhakert jelentősége a kevert italok világában:
- Bazsalikom: Bazsaliberry
- Uborka:( Zubrowka) - Zuborka
- Chili: Rákos Bloody Mary
Forró italok:
Jerry Thomas és a Blue Blazer
Angol punch
Jager grog
Részvételi díj:        
Hallgatók számára: 2.000,- Ft;
Belső tagok (egyetemi oktatók, dolgozók) számára: 2.000,- Ft;
Külső tagok számára: 3.500,- Ft;
A rendezvény előadásán a részvétel ingyenes, az étel- és italkóstolásért költségtérítést számolunk fel.
Programajánló
2024. április
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Hirdetés