Ebben a hónapban dupla Mustrára várjuk a borokat az ország minden szegletéből. Illetve pontosítanék, a Mustrán valóban minden Magyarországon forgalomba helyezett bor részt vehet - itt a piaci aktualitásokat kósoljuk, amelyek újdonságok, mostanság kerültek piacra és érdemes őket bemutatni a nagyközönségnek. A másik tesztünk ezúttal egy tematikus tokaji édesboros mustra lesz, ahova a kései szüretelésű, szamorodni és aszú borokat várjuk. A szokásos Borozós Mustra-csapatot megerősítettük pannonborrégiós, budapesti és tokaji zsűritagokkal, sőt amerikai és szerb szakértők is érkeznek hozzánk.
2018-ban történelmet írt az 55 férőhelyes Onyx étterem azzal, hogy elsőként Magyarországon megszerezte a 2 Michelin-csillagot. 2019-ben pedig csak fokozta mindezt, amikor további egy évre megtartotta. Kevesen tudják talán, hogy az étterem fölött egy olyan családi cégcsoport áll, aminek két nő, Pintér Katalin és Niszkács Anna, anya és lánya a vezetője. Annával, és az Onyx séfjével, Mészáros Ádámmal beszélgettünk erről a több szempontból is egyedülálló vállalkozásról a Pécsi Borozó nyári számában.