Kérem Várjon!
Hírek
Zwack Open
bori
2015 október 14.
Hét népszerű pincészet borászai várják a látogatókat október 15-én, csütörtökön a Zwack Múzeumban, ahol ezúttal nem csak a borokkal, hanem azok készítőivel is ismeretséget köthetnek a látogatók.

A Zwack Open immár évek óta a budapesti borkedvelők egyik legcsaládiasabb rendezvénye, ahol minden esetben magával a borásszal találkozhatnak a vendégek, és kötetlen hangulatban beszélgethetnek a szőlőkről, borokról, évjáratokról.

Ezen a délutánon a villányi Gere Attila Pincészetét Gere Andrea, a szekszárdi Szeleshát Szőlőbirtokot Marton József, a tokaji Dobogó Pincészetet Domokos Attila képviseli és ott lesz Juhász Tibor, Szekszárdról, a Pastor Pince színeiben, Trombitás Tamás a Balaton-felvidékről, Csetvei Krisztina Mórról és Nagy Péter, a Nyakas Pincészettől, Etyekről.

Az októberi Zwack Open egy rendhagyó előadásnak is helyet ad. „A biodinamika bűvöletében” címmel Rókusfalvy Pál borász és Zadravec Zsolt az osztrák Sepp Moser Biodinamikus Birtok szőlészeti vezetője tartanak kóstolóval egybekötött előadást a bio borokról, a biodinamikus szőlőtermesztésre való átállásról, tapasztalatokról.

A Zwack Open 4000 forintos belépődíja magában foglalja a Zwack Múzeum megtekintését, 30 féle bor kóstolását, valamint egy palack Kislaki Vitéz Cabernet Sauvignont.

Várunk szeretettel 2015. október 15-én 15 és 21 óra között a Zwack Múzeumban (Budapest, IX. kerület, Dandár u.1.)!

Jegyvásárlás: a helyszínen, a Zwack Látogatóközpontban lehetséges.

Zwack Open a Facebookon: https://www.facebook.com/events/1655208374725759/

Legolvasottabb
Legfrissebb