Kérem Várjon!
Cikkek
Egy közgazdász és az aszú
Ercsey Dani Pécsi Borozón megjelent írása inspirált némi hozzászólásra, pár fogalom tisztázására, no, meg szubjektív véleményalkotásra. A szuperaszúk kóstolójával kapcsolatban elsősorban az árak kerültek terítékre, hiszen a kóstolt tételek végén bekerült az a két parcellaszelektált tétel is, amelynek elsődlegesen az ára borzolta a kedélyeket az utóbbi időkben. (Bár, ezek a tételek, a címkén látható nevüket tekintve már inkább helyrajzi szám és nem parcella által szelektáltak, legalábbis 0132/3. az inkább helyrajzi szám, a parcellák dűlő azonosítói máshogy néznek ki, de ez most mindegy is.)
Jakab Tamás
2021. január 3. 07:46:56
Cikkek
2020 szubjektív borélményei

Az úgy kezdődött, hogy bor-újságírói ismereteim gyarapítása céljából beneveztem a WSET alapfokú borismereti tanfolyamára. A borvidékek, szőlészet-borászat, szőlőfajták, borpiac beható tanulmányozása közben/után megkezdődött a gyakorlati okulás, heuréka élményekkel tarkított kóstolók során (aha, tényleg itt érzem a savat, amott a tannint). A különféle alapanyagokkal történt összekóstolás hihetetlen meglepetéseket hozott (például a citrom).

Gáll Orsolya
2021. január 2. 14:39:57
5 6 7 8 9
Következő Utolsó
Összesen 26 db találat. 9/9 oldal.
banner
Programajánló
2021. Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
2021. 05. 22. 11:00 - 2021. 05. 23. 18:00
Tóth Ferenc Pincészet Eger, 3300 Eger, Kistályai út 40.
23
2021. 05. 22. 11:00 - 2021. 05. 23. 18:00
Tóth Ferenc Pincészet Eger, 3300 Eger, Kistályai út 40.
24
25
26
27
28
29
30
31