Kérem Várjon!
Cikkek
Ördögkatlan IV.
Még vásárolható a kedvezményes bérlet
bori
2011 július 28.

Négy éves lesz idén az Ördögkatlan Fesztivál. Augusztus 3–7-e között a megszokott hangulatban és környezetben átváltoznak művészeti központtá a villányi borvidéki falvak. Augusztus 3-án este a nagyharsányi focipályán Kiss Tibiék lépnek a mikrofonhoz, tehát mint minden évben Quimbyvel indul a Katlan, és záródik augusztus 7-ről 8-ra virradóra Lovasi Andrással, meg a Kiscsillaggal.

Kisharsány, Nagyharsány, Palkonya, a Vylyan terasz és a Szoborpark négy év alatt fogalommá lettek, és nem csak a már visszajáró katlanozók körében. Az Ördögkatlan Fesztivált negyedszerre rendezik meg, évről-évre növekvő vendégszámmal, akik az ország egészéről érkeznek ide.

Idén díszvendég lesz Berecz András, ahogyan Korniss Péter fotográfus is, és végre tényleg fellép a festői Szoborparkban az ördögi Tiger Lillies, ahogyan a Dresch–Lajkó–Brasnyó trió is. Idén Kárpátalja lesz a díszvendég, és nincs, akinek ne jutna eszébe erről a beregszászi színház, de színháznak ott lesz persze a Bárka is (és vele az elpusztíthatatlan Mulatság, mert mulatságnak lennie kell), és persze irodalom, képzőművészet, film, busz-színház, templomi koncertek (avatják a felújított kisharsányi templomot), Mediawave. S ami hatalmas örömhír: végre ellátogat (fellépőként is) a fesztiválra a Katlan fővédnöke, Törőcsik Mari is. A falvak között idén is lesz karszalaggal igénybe vehető ingyenes buszjárat

Itt érdemes elővételben megvenni a jegyeket, mert nagyon sok pénzt megspórolhatunk, amin nagyon sok finom bort vehetünk a villányi borvidékről.

Részletes program itt. Menjenek a katlanba le!

Legolvasottabb
Legfrissebb