Kérem Várjon!
Cikkek
Ősszel is Borszerda
Programot ajánlunk: Borszerda
bori
2010 szeptember 21.

Szeptember 29-én újra Borszerdát tartanak Magyarország tobb száz éttermében. Az akcióban részt vevő vendéglátóhelyek, kereskedések ezen a napon ismét féláron kínálják a magyar borokat. Az őszi Borszerda a testes fehérborokat és a könnyű vöröseket állítja a középpontba.

A Közösségi Bormarketing Alap kampányához csatlakozó éttermek ezen a napon féláron kínálják az itallapjukon szereplő magyar borokat ebéd- és vacsoravendégeiknek. A tematikus borszerda-sorozat idén négy alkalomból áll, a borszűrő Szent Mihály napjára időzített szüreti Borszerda harmadik e sorban.

„Ezúttal a testes fehér- és a könnyű vörösborokat állítjuk a középpontba, s az éttermeket is arra kérjük, hogy fix árú borszerdai menüiket ezek köré az italok köré komponálják” – mondta Oláh László, a Közösségi Bormarketing Kft. részéről. Ismét lesz tehát menüverseny, az ételsorokat a Borszerda honlapján nyújthatják be a séfek, az étteremvezetők. Itt lehet tájékozódni a részt vevő kereskedésekről és éttermekről, az alkalmi menükről, és asztalfoglalásra is mód nyílik.

Az idei utolsó Borszerdán, november 10-én az újborok lesznek terítéken.

Legolvasottabb
Legfrissebb