Kérem Várjon!
Cikkek
Receptvariációk Márton libáira
Receptversenyt hirdetünk
zoranka
2011 október 11.

A Pécsi Borozó szerkesztősége és a Kalamáris Vendéglő közösen hirdeti meg az idén a Márton-napi receptpályázatot, amely során kreatív libaételek elkészítésére biztatjuk olvasóinkat. Az apropót értelemszerűen az újborok adják, az ételekhez várjuk az újbor-tippeket is, ha nincs, mi majd megkíséreljük összepárosítani az ételeket a borokkal. A receptpályázat nyitott, mostantól egészen november 4-ig várjuk a fotóval illusztrált recepteket.

 

A Márton-napi receptpályázaton műfaji megkötés nincs, a jelentkezők bármilyen libával készülő étellel nevezhetnek. A recepteket november 4-ig várjuk az info (kukac)pecsiborozo.hu e-mail címre, eredményhirdetés még Márton-nap előtt. Hiszen a nyerteseket vendégül látjuk a Kalamáris Vendéglő erre az alkalomra, a győztes recepteket felhasználó Márton-napi vacsoraestjére. És természetesen értékes ajándékokkal, többek közt borcsomaggal jutalmazzuk.

Nem kötelező, de lehetőség szerint arra kérjük a pályázókat, hogy 2011. november 4-ig a recepteket tegyék közzé saját weboldalukon, blogjukon, vagy receptgyűjtő weboldalon. Nevezési díj nincsen, egy pályázó legfeljebb 3 recepttel pályázhat.

A receptet legalább egy fotóval (és adott esetben a linkkel együtt) e-mailben kérjük beküldeni 2011. november 4-ig a info(kukac)pecsiborozo.hu e-mail címre.

A pályázat határidejének lejárta után a zsűri eredményt hirdet, amelyet a Pécsi Borozó weboldalán, illetve a nyomtatott kiadásában is közzétesz. A pályázó a részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy nevének feltüntetésével a Pécsi Borozó szerkesztősége és a Kalamáris Vendéglő a receptet szabadon felhasználhassa.

 

Legolvasottabb
Legfrissebb