Bárdos Sarolta (Tokaj Nobilis) és Kiss Gábor boraival kísért vacsorát tartanak március 27-én, szombaton a JT Restaurant Enoteca CORSO-ban (Pécs, Király utca 14.).
Köszöntő hideg falat:
Kacsamáj jégkrém Nobilis aszú emulzióval
Tokaj Nobilis Sárga muskotály, 2008, félszáraz (köszöntő bor)
Előétel:
Marhabélszín és homár "sashimi new style"
Tokaj Nobilis Birtokbor 2009, száraz
Előétel:
Csicsókaleves, sáfrányhab és vadpontyfilé
Tokaj Nobilis Furmint, Barakonyi dűlő, 2008
Főétel:
Báránygerinc és báránybríz "ras el hanout"
Kiss Gábor Kékfrankos Selection 2007
Főétel:
Borjúpofa „egytál” paprikamártással, tavaszi zöldségekkel
Kiss Gábor Code 2007
preDesszert:
Epercappuccino, kókusztejhabbal, rebarbarafagylalttal
Tokaj Nobilis Amicus 2008, késői szüret
Desszert:
Passiógyümölcs és Valrhona csokoládé
Kiss Gábor Merum 2006
A vacsora ára 11.900 Ft/fő.
Asztalfoglalás telefonon a 72/525-198 telefonszámon, vagy az étterem honlapján.