Kérem Várjon!
Hírek
Töltik a Holdat
riedl
2019 február 27.
Idén is megtöltődik a Hold, azaz a budapesti Hold utcai Belvárosi Piac farsangbúcsúztató gyanánt március 1-3. között éttermekkel, termelőkkel, igazi bulihangulattal és persze nem hiányozhatnak a buborékosok sem.

Aki lemaradt volna év elején a lyoni Bocuse d'Or-ról, most hétvégén élőben láthatja ismét együtt a magyar csapatot, hiszen itt lesz a Kistücsök Étterem színeiben a Bocuse d'Or történetének eddigi legfiatalabb versenyzője, Adam Pohner, a commis-ja, Ricsi Csillag és ismét felveszi a coach kabátot Viktor Segal is. 


A gasztronómia Forma1-es versenyén kimagasló eredményt elérő első magyar séf, Széll Tamás csapata is a rendezvény szereplője lesz, akik a Stand25 Bisztróban várják a vendégeket, és az ő volt commis-ja, Szabó Kevin Séf is érkezik, aki múlt év vége óta már a Bori Mami csapatát erősíti. 


Aztán persze lesz idén is balatoni hal, kicsit másképp, a Paletta Bisztró & Terasznak köszönhetően, s ha már hal, a hallé sem hiányozhat majd, és persze fánkok és fánkok számtalan formában és mennyiségben. 


S ez még csak a jéghegy csúcsa persze, hiszen ők csak a vendégéttermek egy része! 
Ha pedig mindez még nem volna elég, a már jól megszokott emeleti éttermek kitesznek idén is magukért a menüjükkel. 

Hétvégén tehát nem érdemes főznie senkinek!   

További információk a facebook-eseményben.

Rendezvény nyitva tartás:
- Pénteken 11:00 - 22:00 óráig
- Szombaton 10:00 - 22:00 óráig
- Vasárnap 11:00 - 16:00 óráig

Legolvasottabb
Legfrissebb