Kérem Várjon!
Hírek
Megjelent az ötvenedik
bori
2020 September 17.
Elérkeztünk az ötvenedikhez. Azt csak reméltük 13 éve, hogy eljutunk idáig. Azt meg biztosan nem tudtuk, hogy ez lesz az utolsó. Sokszor volt már olyan pillanat, hogy nem lesz. Most nincs. Az ötvenedikkel elköszönünk. Itt persze folytatjuk. Más lesz persze, de azért még mindig Pécsi Borozó.

Az ötvenedik PÉCSI BOROZÓ terjesztése megkezdődött! Keresd a Relay és Inmedio kioszkokban, de napokon belül ott vagyunk 91 Coop és 12 Tesco boltban, 16 MOL és 7 Shell benzinkúton is, az egy szem OMV-t sem hagyva ki! 

Amit kínálunk: MUSTRA - Friss borok a piacról; FINOMHANGOLÁS ALATT Szabó Zoltán, Hosszúhetény (Szabó Pince); KEMÉNYEBB ÉS KITARTÓBB LETTEM Bodri István, Szekszárd (Bodri Pincészet); IGYEKSZEM CSENDESEN ÉLNI Várvizi Péter, Onyx, Budapest; ELHIVATOTTSÁG ÉS SZERELEM Hetényi Pincészet, Mecseknádasd; A PINCESOR PIONÍRJAI Szende Pince, Villány; KÉKFRANKOSBAN, KADARKÁBAN SZEKSZÁRD ifj. Heimann Zoltán (Heimann Családi Birtok); SZŐLŐTELEPÍTÉS KORONAVÍRUS IDEJÉN (Bukovics Martin írása); Helyi, játékos, pezsgő - Skoko Pécs; HOMOKI KALANDOK Szentpéteri Borpince, Kiskőrös; Az igazi somlóiban SOMLÓ VAN Balogh Zoltán, Somlói Apátsági Pince; SZÁZ ÉVE A HEGYEN Barcza Bálint, Somló (Barcza Pincészet); PINCÉBŐL NAPFÉNYRE Mede Ádám, Laurel Budapest; AZ ÉRTELMEZHETŐ TÖKFŐZELÉK Elek Balázs, Bistro Sparhelt Balatonfüred; A KIS PÉKINAS Kauser Gábor, A kis pékinas-Le Petit Boulanger; A CROISSANT-SZTORI Freyja- the croissant story, Budapest; BABKA, avagy az élet szeretete - Nemesvölgyi Attila, Babka Budapest; Ahol a dob forgása, nem a pergése - Körmendy Sándor, Pacificaffe; AZ OLASZRIZLING olyan, mint az élet; PROVENCE? TOSZKÁNA? ISZTRIA!; Bouvier, furmint, sauvignon; CSALÁDI INTÉZMÉNY La Subida, Cormons.

Az irodalmi oldalakon Grecsó Krisztián és Aknai Péter írásai, nem maradtak ki a kávé, tea, csoki, vega, süti tematikus rovataink sem. Az ötvenedik, egyúttal utolsó nyomtatott lapszám apropóján munkatársaink nem csak írtak, de arcukat is megmutatják, sőt az elmúlt 13 év hatvannál is több kollégája közül húszan köszönnek el a laptól. Keresd az újságárusoknál vagy rendelj legalább 25.000 forint értékben a Pannon Borboltból és már most ingyen kiküldik neked!

Címkék