Kérem Várjon!
Cikkek
Keresd bátran az újságárusoknál!
Megjelent a Pécsi Borozó őszi száma
zoranka
2016 augusztus 31.
Egy negyedév ismét eltelt, vége a nyárnak, de búra semmi ok, hiszen megjelent a Pécsi Borozó őszi száma. A száz oldalasra hizlalt magazin rengeteg olvasnivalóval szolgál, elsőre kiemeljük a Tokaji borvidéket bemutató tematikus blokkot, ami elég szubjektívre sikerült road riport. De a hagyományos rovataink sem maradtak el, érdemes kattintani a részletekért.

A Pécsi Borozó őszi számában az elmúlt negyedév legfontosabb eseményeinek áttekintése után a Mustra foglalja el a legtöbb helyet. Ezúttal félszáz bort kóstoltunk meg szakértőinkkel közösen és bizony ismét találtunk bőven ajánlásra érett tételeket, immáron vörösborok javarészt, ahogy hűvösebbre fordul az idő, a vörös kerül előtérbe.

Interjúztunk is, Romsics László, Kiss Eliza, Németh Janó, Pinkert Krisztina, Neuperger Balázs került interjúalanyaink sorába, de utánajártunk a Baranyában készülő hordóknak, rákóstoltunk a gyümölcsborokra, a vörös és fehérben az olaszrizling és a cabernet franc kapott reflektorfényt.

A Pécsi Borozó nem csak borban van otthon, tucatnyi remek receptet osztunk meg olvasóinkkal, elsősorban a vadhús áll érdeklődésünk középpontjában, de írunk a lecsóról, a nyers és élő ételekről, a padlizsánról, teszteltünk vajakat, állandó rovatainkban érkezik a kakaóvaj, szót ejtünk a teázás kellékeiről, bemutatjuk a Karl mikrosörfőzdét, rákóstoltunk a pécsi Celláriumra, a bajai Borbistróra és a harkányi Maulra.

A többi maradjon meglepetés, a Pécsi Borozó kapható augusztus 31-től Pécsett a Bortársaság Pécs, Kalamáris Borbisztró & Vinotéka, Borháló Pécs, Winespiration, Szekszardi Bor, Irány Pécs !, Zierfandler és a Pécsi Kávé terjesztési pontokon, szeptember másodikán a IV. METRO Borfesztiválon Pécsett, de szeptember 3-tól már az ország valamennyi Relay és Inmedio kioszkjában, valamint a Shell benzinkutakon is érdemes keresni!

Legolvasottabb
Legfrissebb