Kérem Várjon!
Cikkek
Kvassay a borkikötőben
Programot ajánlunk: Vinoport-kóstoló
bori
2009 május 20.

Érdekel a borok világa, de még nem ismered ki magad benne? A Vinoport klubkóstolóinak pont az a lényege, hogy itt nem kell minősített borbírálónak lenned, hogy hallathasd a hangod. Gyere el és kérdezz, mondd el a véleményedet, egyszóval beszélgess velünk a borokról! Májusi kóstolónkon Kvassay Leventét látjuk vendégül, aki Villányból érkezik hozzánk.

A Vinoport Club hatodik kóstolóján tehát legdélebbi hazai borvidékünket, Villányt fedezzük fel, az utóbbi években szárnyait bontogatni kezdő Kvassay pincészeten keresztül. A fiatal borász, Kvassay Levente érkezik május 21-én, csütörtökön a Café Semprébe, hogy bemutassa nekünk pincészetének borkínálatát.

A borvidék jellegéből fakadóan ezen az estén egy fehérbor és egy rosé után elsősorban vörösborokat kóstolunk majd.  A közvetlen, barátságos hangulat és a közös beszélgetés érdekében kóstolónkra maximum tizenkét vendéget várunk. Így mindenképpen szükséges az előzetes jelentkezés!

Azok, akik részt vettek már korábban kóstolóinkon, és annyira tetszett nekik, hogy a legközelebbire egy barátot is elhívnak, minden hozott fő után 500 forint kedvezményt kapnak az aktuális kóstoló árából.

Jelentkezés: info@vinoport.hu

Legolvasottabb
Legfrissebb