Kérem Várjon!
Hírek
Mi is ott leszünk a Metro Borfeszten
bori
2016 augusztus 26.

„Több mint 60 féle bor egy pohár áráért!”: ez a szlogenje a pécsi Metrónak, ahol idén negyedszerre szerveznek borfesztivált szeptember 2-án, pénteken az áruház parkolójában. A borokon kívül a Pécsi Borozó is jelen lesz, beszélgetünk, kóstolgatunk, a legfrissebb, őszi szám is beszerezhető lesz.

A borválaszték időközben bőven meghaladta ezt a számot, így a résztvevők 26 pincészet közel 100 borát tudják megkóstolni, délután 13:00 és 19:00 között mindössze 300 forintért, ennyibe kerül ugyanis a kóstolópohár.

Kuriózumként szerepelnek még a kínálatban a szekszárdi Bodri Pincészet Optimus étterme séfjének, Makk Norbertnek különleges alapanyagokból készített ételkülönlegességei (Vörös álsügér grillezve, őszi bulgursalátával, remulád mártással, Marhafilé kéksajtos vajjal, grillburgonyával, baconos kelbimbóval), főzési bemutatóval.

A fesztivál napján megvásárolható lesz a Varga pincészet „Év első bora”, a Csabagyöngye 2016., de a Bor totó kitöltésével óránként 1-1 palack bort is lehet nyerni. Mindehhez pedig csak egy Metro kártyára van szükség!

A IV. Metro Borfesztivál partnereként a Pécsi Borozó is jelen lesz az eseményen, Sipos Lászlóval, a Metro borszakértőjével Győrffy Zoltán főszerkesztő kóstolja végig és mutatja be a kínálatban szereplő borokat, de hozzuk a fesztiválra a legfrissebb, őszi számunkat is, és még mindig kedvezményesen, 2000 forintért elő is lehet fizetni!

Legolvasottabb
Legfrissebb