Kérem Várjon!
Cikkek
Déli tél, mandulával 2.
Meghosszabbítottuk a határidőt!
zoranka
2008 december 29.

A Déli tél, mandulával receptpályázatra a megadott karácsonyi határidőre is sok recept érkezett be, de mivel többen jelezték, ez eléggé elhavazós időszak volt és jobb lenne, ha volna még idő a leadáshoz, így meghosszabbítjuk a leadási határidőt. Aki már beküldte, leadta, nagyon köszönjük és automatikusan jutalmat érdemel - aki még nem küldte be, itt az újabb lehetőség: tegye meg azt január 15-ig! Azt még egyszer hangsúlyozzuk, sok kérdés volt erre vonatkozólag: nem ragaszkodunk a Déli tél során publikált receptekhez - mandulás recepteket várunk!

 

A pályázatra olyan ételek receptjeit várjuk, amelyek a Déli tél menüsorokban felbukkanó mandulás ételek továbbgondolt, átalakított, dekonstruált verziói. A Pécsi Borozó weboldalán elérhető 17 menübemutató írásból ihlet és ötlet meríthető. Ezekhez az ételekhez nem kötelező ragaszkodni.

Az ételek elkészítése során az alapanyagok szabadon variálhatóak, azonban egy alapanyagnak mindenképpen szerepelnie kell az ételben: ez pedig a mandula. A mandula felhasználását nem korlátozzuk a szeletelt mandulára, bármilyen formájában alkalmazható.

Egyéb pécsi jellegzetességek felhasználása természetesen értékelendő, de hogy mit is tekintünk pécsi alapanyagnak, azt a pályázók tudására és fantáziájára bízzuk.

A pályázókat arra kérjük, hogy külön tételben sorolják fel a felhasznált alapanyagokat, majd egy külön leírásban adják meg az étel elkészítésének munkafázisait.

A pályázók a recepteket (figyelem, változás!!) 2009. január 15-ig tegyék közzé saját weboldalukon, blogjukon vagy egy gasztronómiai portálon, receptgyűjtő oldalon. Egy pályázó természetesen több recepttel is pályázhat.

A receptet a leírásokkal, legalább egy fotóval és a közzétételt bizonyító linkkel együtt e-mailben kérjük beküldeni 2009. január 15-ig a info@pecsiborozo.hu e-mail címre.

A pályázó hozzájárul, hogy nevének feltüntetésével a Magyar Turizmus ZRt. és a Pécsi Borozó szerkesztősége a receptet szabadon felhasználhassa.

A pályázat határidejének lejárta után 2009. január 31-ig a zsűri eredményt hirdet, amelyet a Pécsi Borozó weboldalán teszünk közzé .

A legjobb receptek beküldői az alábbi jutalmakat nyerhetik meg: pécsi gasztrohétvége, tematikus borkóstoló és vacsora egy pécsi pincészetben, mandulás borvacsora egy pécsi étteremben, pécsi borvidéki borcsomagok.

 

Legolvasottabb
Hirdetés
Legfrissebb