Kérem Várjon!
Cikkek
Kaba a házban
Élményvacsorát tart a Pezsgőház
bori
2010 október 21.

A Kaba Farm házi sajt- és húskészítményiből készülő vacsorát kínál a Pezsgőház Étterem a vendégeinek október 25-én (hétfőn). A vacsoraest fogásai a Lamine és Simone nevelte mangalicák, szárnyasok, valamint a maguk készítette kecske- és tehénsajtok felhasználásával készül majd az étterem konyháján. Nemrég cikkeztünk is róluk, érdemes ide visszalapozni, majd hétfőn belekóstolni Kaba világába.

Menü

  • Fogadóétel
    Kecskesajt-mousse zöldalmával és  málna-paprika coulival
  • Hideg előétel
    Mangalicapástétom paradicsomsalsával és salátákkal
  • Leves
    Tyúkhúsleves esszencia kakasraviolival
  • Főétel
    Rizlinges-mézes malacsült és erdei gombás malacragu sütőtökös édesburgonya-pürével
  • Sajt
    Sajtválogatás kézműves kecske- és tehénsajtokból
  • Desszert
    Sajttorta áfonyahabbal és egzotikus gyümölcsökkel

Menü ára: 6900 Ft/fő
Asztalfoglalás: 72/522-598
 

 

Legolvasottabb
Legfrissebb
Programajánló
2020. Május
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
 
 
1
2
3
4
5
2020. 05. 05. 20:00 - 22:00
Pécsi Borozó Pécs, Zoom.us
6
7
8
9
10
11
12
2020. 05. 12. 20:00 - 20:00
Pécsi Borozó Pécs, Zoom.us
13
14
15
16
17
18
19
2020. 05. 19. 20:00 - 22:00
Pécsi Borozó Pécs, Zoom.us
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31