Kérem Várjon!
Cikkek
Kaba a házban
Élményvacsorát tart a Pezsgőház
bori
2010 október 21.

A Kaba Farm házi sajt- és húskészítményiből készülő vacsorát kínál a Pezsgőház Étterem a vendégeinek október 25-én (hétfőn). A vacsoraest fogásai a Lamine és Simone nevelte mangalicák, szárnyasok, valamint a maguk készítette kecske- és tehénsajtok felhasználásával készül majd az étterem konyháján. Nemrég cikkeztünk is róluk, érdemes ide visszalapozni, majd hétfőn belekóstolni Kaba világába.

Menü

  • Fogadóétel
    Kecskesajt-mousse zöldalmával és  málna-paprika coulival
  • Hideg előétel
    Mangalicapástétom paradicsomsalsával és salátákkal
  • Leves
    Tyúkhúsleves esszencia kakasraviolival
  • Főétel
    Rizlinges-mézes malacsült és erdei gombás malacragu sütőtökös édesburgonya-pürével
  • Sajt
    Sajtválogatás kézműves kecske- és tehénsajtokból
  • Desszert
    Sajttorta áfonyahabbal és egzotikus gyümölcsökkel

Menü ára: 6900 Ft/fő
Asztalfoglalás: 72/522-598
 

 

Legolvasottabb
Legfrissebb