Kérem Várjon!
Hírek
Magyarország második Stílusos Vidéki Reggeli Fesztiválja
Bori
2024 April 19.
Stílusos Vidéki Reggeli Fesztivál és majális- egy igazán ragyogó program a gasztronómia és az utazás szerelmeseinek!

Ropogós friss péksütemények, kecskesajtkrém, préselt csülök, ecetes lilahahagyma, tormakrém, füstölt májas, mangalicaszalonna, szóládi kovászos kenyér, tökmagos tökéletes tojás, házilag marinált pisztráng, savanyított spárga, olajos hal házi kiflivel, szarvaskolbász, füstös padlizsánkrém, Eggs benedict házi angol muffinban, vargányakrém, tökmagkrém, zakuszka, "Malpua" palacsinta, kakaós csiga, levendulás briós meggylekvárral, rugelach friss tavaszi gyümölcsök és habzó bor… nekünk ezek jutnak az eszünkbe, ha egy igazán fényűző reggelire gondolunk. A Stílusos Vidéki Szállodák házigazdáiként ezeket a finomságokat és egy ragyogó életérzést hozunk el vendégeinknek piknikkosarakban egy csodálatos helyre 2024. május 1-jén a Babérliget Kúria parkjába Polányba.

A 15 vidéki szállodának már széles rajongótábora van, és immár második alkalommal kilépünk falaink közül és adunk randevút egyik tagtársunk kertjében a vidéki gasztronómia iránt érdeklődőknek- természetesen stílusosan. Féltett és titkos házi receptek alapján készítjük el emblematikus reggeli ételeinket, így bemutatva, milyen csodásan indulhat a nap, ha vendég vagy nálunk. A Babérliget kúria házigazdái, Dóri és Vili egész napos programokkal várják a vendégeket. A szervezők kényelmes hangulatos pihenő helyekkel, plédekkel, chill-out hangulattal és medence parti pezsgő valamint fröccs bárral is készülnek. A helyszín kutyabarát, és a Kosbor Panzió kutyamenüvel és saját készítésű kutyakeksszel is készül a négylábú vendégeknek.

Kik is a szervező Stílusos Vidéki Szállodák?

Babérliget Kúria- Polány

Alsópetényi vendégházak-Alsópetény

Fácánliget- Nádudvar

Hotel Botanica- Dánszentmiklós

Káli Art Inn- Köveskál

Kistücsök Food &Room- Balatonszemes

Kosbor Panzió- Magyarszombatfa

Malomporta-Bozsok

Montem- Mátraszentimre

Nomád Hotel & Glamping- Noszvaj

Páskom Cottages- Lajoskomárom

Platános Kúria- Balástya

Rosinante Fogadó- Szigetmonostor

Villa Chez les Amis- Balatonszepezd

Villa Millenium-Baltonalmádi

Mettől meddig tart a Reggeli?

Miért is ne lehetne az időt erre a napra megállítani? Ezért úgy döntöttünk, hogy a Stílusos Vidéki reggeli 10:00-kor kezdődik és formabontó módon 17:00-ig tart, így igazi örömünneppé emeljük az egész napot.

Kell-e fizetni a belépésért illetve az ételekért és italokért?

A belépés a rendezvényre ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

A regisztráció a www.stilusosvidekiszallodak.hu honlapon 2024. 04.25-ig lehetséges. A hely befogadóképessége limitált, ezért a szervezők fenntartják a jogot, hogy a regisztrációt határidő előtt lezárják. A reggeli finomságok kóstolóadagok formájában vásárolhatók meg a standokon. Az egyes ételkóstolók ára 1500-4000 Ft forint között mozog.