Kérem Várjon!
Cikkek
Tavaszra hangolva
Trezornyitó borvacsora a Mandulában
bori
2010 March 20.

Borvacsora keretében mutatja be új tavaszi étlapját a villányi CROCUS Gere Bor Hotel Mandula Étterem március 27-én, szombaton. A degusztációs menü különlegessége, hogy a Gere-színekben nemrég két csúcsgasztronómiai szakácsversenyen is döntős helyezést elérő Csonka Gergő és Kiss Gergely szakácsok versenytételei is szerepelnek benne. Az esten továbbá felavatják a Kopár Klub új bortrezorát.

Az egyenként 250 palack tárolására alkalmas bortrezorok a Crocus Gere Bor Hotel 40 méteres pincéjében kaptak helyet. A trezorpince 18 órai megnyitását követően köszöntik az első bérlőket, akiknek trezor díszkulcsaikat is átadják. A degusztációs borvacsora 19 órakor kezdődik. Az est során a legendás utcazenész Pesti Zoltán virtuóz játéka szórakoztatja a részvevőket. 


Menü

  • Csirkemell terrin garnélával, friss tavaszi saláta levélkékkel (üdvözlet a konyháról)
    Rosé Cuvée 2009
  • Medvehagyma krémleves házi sonka ropogóssal (Kiss Gergely Bocuse d'Or Hungary verseny étele)
  • Mangóval és zöld pisztáciával töltött fogas, zöldborsó pürével, túrógombóccal
    Chardonnay Frizzante 2009 (Új)
  • Sertés háromféleképpen: Mangalica szűz, szív és velő sufnúdlival, idény zöldségeivel, kukoricaemulzióval, pecsenyeszafttal (Csonka Gergő Hagyomány és Evolúció verseny étele)
    Cabernet Sauvignon 2007
  • Sorbet meglepetés
  • Füstölt vadnyúlgerinccel töltött borjúkaraj, kucsmagombás raviolival és vörös áfonyás csicsókagyűrűvel, mogyorós brise-zel (Kiss Gergely Bocuse d'Or Hungary verseny étele)
    Kopar Cuvée 2007
  • Csokoládé variációk
    Tinta (Tempranillo) 2007

Részvételi díj: 12.900 Ft/fő (degusztációs vacsora borokkal kísérve)
Trezorbérlők részére (+1 fő): Grátisz
Trezorbérlők vendégei számára: kedvezményesen: 9.900 Ft/fő
A trezorbérletről részletes tájékoztatást találhat a Gere pincészet weboldalán.
Foglalás: 72/492-195
A trezor bérleti igényét itt tudja jelezni: borklub@gere.hu