Borvacsora keretében mutatja be új tavaszi étlapját a villányi CROCUS Gere Bor Hotel Mandula Étterem március 27-én, szombaton. A degusztációs menü különlegessége, hogy a Gere-színekben nemrég két csúcsgasztronómiai szakácsversenyen is döntős helyezést elérő Csonka Gergő és Kiss Gergely szakácsok versenytételei is szerepelnek benne. Az esten továbbá felavatják a Kopár Klub új bortrezorát.
Az egyenként 250 palack tárolására alkalmas bortrezorok a Crocus Gere Bor Hotel 40 méteres pincéjében kaptak helyet. A trezorpince 18 órai megnyitását követően köszöntik az első bérlőket, akiknek trezor díszkulcsaikat is átadják. A degusztációs borvacsora 19 órakor kezdődik. Az est során a legendás utcazenész Pesti Zoltán virtuóz játéka szórakoztatja a részvevőket.
Részvételi díj: 12.900 Ft/fő (degusztációs vacsora borokkal kísérve)
Trezorbérlők részére (+1 fő): Grátisz
Trezorbérlők vendégei számára: kedvezményesen: 9.900 Ft/fő
A trezorbérletről részletes tájékoztatást találhat a Gere pincészet weboldalán.
Foglalás: 72/492-195
A trezor bérleti igényét itt tudja jelezni: borklub@gere.hu