Kérem Várjon!
Hírek
Borpiknik Szigetcsépen!
Bori
2024 June 04.
Méghozzá a Gál Szőlőbirtokon, június 8-án szombaton. A pincészet a harminc éves fennállását ünnepli, szóval garantáltan jó buli lesz!
Családi cégünk (vagyis maga a Gál Szőlőbirtok és ültetvényei) idén ünnepli alapításának 30 éves jubileumát, pincészetünk pedig fennállásának 20. évfordulóját. Ebből az alkalomból június 8-án (12:00-18:00) megrendezzük A Szőlővirágzás Ünnepe – Borpikniket, hogy minden kedves partnerünkkel, törzsvásárlónkkal, barátunkkal, boraink iránt érdeklődőkkel meg tudjuk ünnepelni ezt a két kerek évfordulót, megköszönhessük a hűségüket és bizalmukat, valamint lehetőségünk legyen egy „nyitott pince” jellegű, kötetlen borkóstolással és piknikkel egybekötött találkozásra, beszélgetésre.
A Borpikniken való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. További részletek az alábbi linken:
https://galpinceszet.hu/shop/borpiknik/
JEGYVÁSÁRLÁS & REGISZTRÁCIÓ (június 5-ig, korlátozott számú jegyek - az elérhető férőhelyek függvényében)
A webshopunkon az alábbi linken:
https://galpinceszet.hu/shop/borpiknik/
Illetve a pincészetnél H-P 8:00-16:00 és SZ 8:00-12:00
*Gyermekeknek 18 éves korig nem szükséges jegyet venni, csak megjegyzésben kérjük, regisztrálják őket, hány fő gyermekkel érkeznek.
PROGRAMOK:
Tematikus borkóstolás a szabadban, sétáló borkóstoló tematikus asztaloknál (könnyed fehérek, illatos fehérek, gyöngyözőborok, rozéborok, fröccsasztal, Chardonnay vertikális kóstoló, vörösborok) A kicsiknek szőlőmust.
Bográcsgulyás, lángos, borkorcsolyák
Gitáros élőzene 12:00-15:00, előadó: Bangó Endre (az elmúlt 100 év legszebb magyar dalaival örvendezteti meg a Borpiknik résztvevőit)
16 órától a Szigetszenmártoni sváb Zenekar gondoskodik a hangulatról
Vezetett szőlőbirtok- és borházlátogatás 15:30 és 16:30 órakor
Gyermekbarát programok (Kalap és Kerék animátor-szerepben játékokkal készül pl. Kincskeresés)