Kérem Várjon!
Cikkek
Új időpontban a Gere borvacsora
Borral ékes vacsoraest
bori
2010 March 03.

Új időpontban rendezik meg a Gere borvacsorát. Március 4-e helyett április 8-án komponál ételeket Gere Attila boraihoz Ambróczi Aladár, a Fregatt Arizona Pub konyhafőnöke a Fregattban (Pécs, Király utca 21.).

Menü

  • Olaszrizling 2009
    Üdvözlet a konyhából: "Hamis tatár" fekete retekkel, kanapén
  • Rose 2009
    Hűtőben sütött lazac királyrákkal, dececo glazúrban, leveles bébiparajjal, langyosított kivivelővel
  • Athus Cuéve 2007
    Kacsamell bőrén sütve, resztelt libamájjal, burgonya karotta rösztivel, pórészalmával
  • Pinot Noir 2007
    Bárányborda torony rozmaringos sütőtökpürével, mákos polentával, cseresznyével és lilahagymával, balsamico szósszal, mentás citrom sorbet
  • Tinta 2006
    Egészben sült bélszín füstölt marhanyelvvel, barnakenyér felfújtban, édesköménnyel, mandulás pisztáciás körteburgonyával, brandys demi-glace-szal
  • Syrah 2007
    Csokoládés mézeskalács sufle forralt bor habbal, vajas datolyával

 

Asztalfoglalás: a 06-72/511-068 vagy a 06-72/511-069 telefonszámokon április 6-ig

Részvételi díj: 13.500 Ft

Minden borbarát és gasztroínyenc jelentkezését szeretettel várják!