Menü
- Olaszrizling 2009
Üdvözlet a konyhából: "Hamis tatár" fekete retekkel, kanapén
- Rose 2009
Hűtőben sütött lazac királyrákkal, dececo glazúrban, leveles bébiparajjal, langyosított kivivelővel
- Athus Cuéve 2007
Kacsamell bőrén sütve, resztelt libamájjal, burgonya karotta rösztivel, pórészalmával
- Pinot Noir 2007
Bárányborda torony rozmaringos sütőtökpürével, mákos polentával, cseresznyével és lilahagymával, balsamico szósszal, mentás citrom sorbet
- Tinta 2006
Egészben sült bélszín füstölt marhanyelvvel, barnakenyér felfújtban, édesköménnyel, mandulás pisztáciás körteburgonyával, brandys demi-glace-szal
- Syrah 2007
Csokoládés mézeskalács sufle forralt bor habbal, vajas datolyával
Asztalfoglalás: a 06-72/511-068 vagy a 06-72/511-069 telefonszámokon április 6-ig
Részvételi díj: 13.500 Ft
Minden borbarát és gasztroínyenc jelentkezését szeretettel várják!