Kérem Várjon!
Hírek
Jön a Rosalia Borpiknik!
Bori
2024 May 22.
Hamarosan újra kiterülnek a piknikplédek a Ligetben és megtelnek minden földi jóval. Legjobb, ha már most bejelölöd a naptáradban május 31. - június 2. között, nagybetűkkel bevésve a Rosalia Borpikniket, hogy véletlenül se szervezz más programot erre a hétvégére!

Ha én azt mondom nyár, Te azt mondod...

Városliget, kerti parti, piknikpléd, ízek, illatok, napsütés és persze jéghideg rosé. Mi kell még egy tökéletes nyárindításhoz? TE…a barátokkal, családdal, haverokkal, a kedveseddel, rokonokkal, kollégákkal és a négylábú házi kedvencekkel együtt! Számos nagyszerű programmal várja a Rosalia Borpiknik a rosék, a habzóborok, pezsgők és finom ételek kedvelőit egy 3 napon át tartó felhőlen délutáni szórakozásra és hajnalig tartó felejthetetlen bulira.

A rendezvényre a belépés ingyenes, azonban a kiállítók csak a Rosalia saját logójával ellátott poharába töltenek bort.

Újra nyár, új pohár, vadiúj grafika

Egy egész gyűjteményed van már a Rosalia kóstoló poharakból? Most feltehetsz egy újabb remekművet a polcra, persze csak miután ezt is felavattad a Rosalián jó sok finom, hűvös roséval. Idén nem csak a grafika változott, hanem a forma is. A korábbi Rosalia poharakhoz képest nagyobb űrtartalommal (4,2 dl) ellátott pohár többféle igényt szolgál ki, így még jobban fog esni a jéghideg fröccs vagy egy finom borkoktél.

 Te is ott leszel?

Kezdünk szépen összegyűlni a Rosalia Borpiknik Facebook esemény oldalán. Csatlakozz Te is, hogy minden információról első kézből értesülj a rendezvényt megelőzően és közben!

A Rosalia idén egy fergeteges hangulatú open-air party sorozatnak egyik állomása lesz. A PULP Open Air pénteken és szombaton 21:00-kor kíméletlenül elstartol és meg sem áll hajnali 02:00-ig a Rosalia Lounge-ban, ahova bárki beléphet, aki DELUXE csomagot vásárol. Ugye Te is táncra perdülsz a groove ritmusokra velünk? Csatlakozz a Facebook eseményhez és kóstolj bele az igazi szabadtéri klub érzésbe.