Kérem Várjon!
Hírek
Borok a borászatból
bori
2020 April 29.
Igazán pécsi borok pedig a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetéből - a Pécs területén működő legnagyobb és a pécsi látképet alapjaiban befolyásoló szőlőültetvényekről származó borok ismét kaphatók: újranyit a saját borbolt és teljes palackos kínálattal indult be a webshop is, országos kiszállítással. 

Április 30-án, csütörtökön felújított és fertőtlenített környezetben nyit újra, egyelőre szűkített nyitvatartással a PTE SZBKI Pázmány Péter utcai borboltja. Az első héten csütörtökön 9 és 15 óra között várják a vásárlókat, majd májustól csütörtökön és pénteken 9-15 óra között lesz nyitva a bolt, ahol folyóborok és palackos borok egyaránt vásárolhatók. A helyzetre való tekintettel természetesen a megfelelő óvintézkedések megtétele mellett lehet majd vásárolni.

A héten indult el a PTE SZBKI és a Pannon Borbolt együttműködésében a teljes palackos kínálat webshopos értékesítése, ahol jelenleg 12 bor vásárolható meg. A bevezető hetekben akciós csomagok is elérhetőek lesznek a népszerű borokból, így például a cirfandli 3 különböző változata (száraz, félszáraz, édes), a furmint, a zengő vagy a merlot is 5+1 ingyenes akcióban juthat el az ország minden pontjára, sőt, külföldre is.

A kínálatban szerepelnek pécsi nemesítésű fajták, nemzetközi fajták, fehérborok, vörösborok, rozéborok és narancsborok, száraz, félszáraz, félédes és édes borok - széles kínálat, díjnyertes palackok a hetven éves pécsi kutatóintézetből.

További információ:

szbki.pte.hu

www.pannonborbolt.hu/boraink/pecsi-borvidek/pte_szbki