Kérem Várjon!
Hírek
Borpiknik a Westend tetején!
Ercsey Dániel
2020 August 13.

Augusztus 12-16. között izgalmas borok, szuper streetfood kínálat, minőségi pálinkák és esti koncertek várják az érdeklődőket a pesti belváros szívében, a Westend tetőkertjében.

Hogy ne a borokkal kezdjük, íme a koncert kínálat (minden nap este 20:00-tól):

augusztus 13-án Roy és Ádám Trio

augusztus 14-én Caramel

augusztus 15-én Tóth Gabi

augusztus 16-án Volver La Vida

Ha megéheznétek, a Kanálgép (2017. food truckja), a Dezső! (2019. food truckja), a Stelázsi, a Tölcsibe vagy a Séf és a Kertész is ott lesznek, ami pedig a borokat illeti, én tegnap Szik Mátyás SZM Sommelier sorozatát kortyolgatva próbáltam elbújni a nap elől a kifeszített árnyékolók alá, de láttam, hogy kint van a MAD Bubbles is ha fröccsöznétek, no meg értelemszerűen a MAD Wine, de Polgár Zoli bácsi és Malatinszky Csaba is Villányból, vagy Mészárosék és Dúzsiék Szekszárdról.

Rajtuk kívül keressétek Koch Csabát (mégiscsak ő az Év Bortermelője idén), a Hilltopot, a pannonhalmi borokat, vagy Petzold Attilát és a zseniális Brill párlatokat. A végére hagytam, pedig az elejére kívánkozik: egy ilyen bulit, naplemente után mindenképpen tokaji borral kell zárni, a mádi Kardos Gábor pedig ráadásul a Mádi Sajt Manufaktúra szomszédja, így két legyet üthettek egy csapásra.

A tuti tipp: ha van (nem biztos!) kék sajt, akkor igyatok hozzá édes szamorodnit vagy aszút. Ha nincs, akkor kérdezzétek Kardos Gábort, hogy melyik sajthoz melyik borát ajánlja!

A Westendben kötelező a maszk viselése, ezt ne feledjétek! A Borpiknik ma és holnap délután 16:00-tól, hétvégén déltől vár titeket, de egyszerre csak 500 ember tartózkodhat bent, úgyhogy érdemes időben érkezni. A BELÉPÉS INGYENES!

További részletek a Westend honlapján.

A bor legyen veletek!