Kérem Várjon!
Cikkek
Borvacsora Ebnerrel
Programot ajánlunk
RMP
2008 October 15.

A pécsi Enoteca Corso első borvacsoráját október 24-én, péntek este tartják a Király utcai étteremben. A remek ételeket ezúttal Andreas Ebner borsora kíséri.

Jövő péntekre ajánlunk programot.

 

 

A borvacsorán kínált ételek:
 
  • Mandulás kacsamáj „magnum” – Királyrák szójazselében – Zeller espuma vargánya habbal
  • Sous vide vadlazac házi véres hurkás gnocchival és cékla-veloutéval
  • Szarvasgerinc levendulás báránynyelv-raguval, fehérbabpürével és polentával
  • Kardamomos mascarpone mousse – Kávéparfé mézkaramellel – Házi mákfagylalt

 

A több borával a Pécsi Borozó tesztjein is kíválóan szereplő Ebner-borok közül az alábbiakat kínálják a vacsorához:
 
  • Borzongás 2007 (bemutattuk)
  • Chradonnay 2007
  • Pinot Noir 2006
  • 3-as hordó cuvée 2006
  • Cirfandli késői szüret 2007 (teszteltük)

 

Az alkalomra még lehet asztalt foglalni: e-mailben, illetve a 72-525-198 vagy a 0630 6301206-os telefonszámokon.

További információ: www.JTrestaurants.hu