Kérem Várjon!
Cikkek
Gere a legjobbak között
Wein Gourmet Wine Awards 2009
bori
2008 November 14.

A rangos és nagy példányszámú német Wein Gourmet magazin jövő év március 28-án Bergisch Gladbachban, a Grandhotel Schloss Bensbergben rendezi meg a Wine Awards 2009 díjkiosztó ünnepségét. Hogy miért érdekes ez nekünk? Mert a nemzetközi Év Borásza kategória hat jelöltje között ott van a villányi Gere Attila is!

 

A Wein Gourmet díjkiosztó gáláján a zsűri összesen hat kategóriában hirdet győztest. Gere Attilát a két nemzetközi díj közül az Év Borásza / Winzer des Jahres kategóriában jelölték, ami nagy siker, mert tudomásunk szerint más magyar borászt még nem jelöltek erre az elismerésre.

A spanyol, német, dél-afrikai, kaliforniai és francia jelöltek mellett a Wein Gourmet az eredetileg nem borász végzettségű, úgymond szakmaváltó Gerét a bordeuax-i típusú vörösboraival az egyik legismertebb, legjelentősebb borászként jellemzi.

Szurkoljunk együtt a jelentős nemzetközi elismerésért, ami nem csupán Gere Attilának, de Villánynak is fontos mérföldkő lehet a továbbfejlődésben, a nemzetközi ismertség (és elismertség) fejlesztésében. Addig is természetesen gratulálunk a jelöléshez, mert már ez is kiemelkedő siker!

 

Legfrissebb