Kérem Várjon!
Cikkek
Ma 15 órától TOP25
Közönségkóstoló 2011
a szerk.
2011 June 18.

Ma 15 órakor megnyitjuk a Hotel Palatinus Bartók termének ajtajait, s ezzel megkezdődik a TOP25 idei közönségkóstolója. Idén nem lesz budapesti kóstoló, s a tavalyi évvel ellentétben a pécsi is egy napos lesz. Emailen már nem lehet jegyet foglalni, viszont maradtak még a helyszínen megváltható belépők.

Szeretnénk még egyszer felhívni vendégeink figyelmét, hogy idén először nem a Cella Septichorában lesz a TOP25 rendezvény: a megnövekedett érdeklődés miatt nagyobb helyszínt kellett keresnünk. Olyat, ahol nemcsak nagyobb hely, de több szolgáltatás és lehetőség várja a látogatókat. A tavaly bevezetett kézműves gasztrotermékek kóstolója mellett a Hotel Palatinus TOP25-ös menüajánlatából is válogathat, aki megéhezik.

A belépő 3900 Ft, amiért kóstolópohár és programfüzet jár, utóbbiban egy általunk javasolt kóstolási sorrenddel, illetve jegyzetelési lehetőséggel. A jegyek értékesítését 15 órakor kezdjük meg, a maximális vendéglétszám, a 300 fő elérése után sajnos nem tudunk több vendéget fogadni. Az elektronikus úton lefoglalt jegyek 15 órától 19 óráig vehetőek át. A kóstolásra csak a belépőjegy mellé kapott kóstolópohárral és TOP25 karszalaggal rendelkezők jogosultak.

Sok szeretettel várunk mindenkit a Hotel Palatinus Bartók termében 15 órától! Addig is lehet termelőket böngészni, és összeállítani a saját kóstolási sorrendünket.

Infovonal: 30/920-5083