Kérem Várjon!
Cikkek
Pécsi Borozó Top5
2020-ban is keressük a kedvenceiteket!
PB
2020 September 22.

Szavazzunk együtt a kedvenceinkre – szeptember 21. és október 31. között várjuk voksaitokat a kedvenc pannon borrégiós, magyarországi, illetve közép-európai étteremre, szálláshelyre és pincészetre.

A Pécsi Borozó szerkesztősége tizenhárom éve követi nyomon, hogyan alakul a Pannon borrégió (és Magyarország, na meg Közép-Európa) borászata, gasztronómiája, turizmusa. Három éve kértük először olvasóinkat, mondják el nekünk, kik a kedvenceik a régiónkban, ami hozzávetőlegesen Baranya és Tolna megye területét jelenti.

A megmérettetés nagy siker volt, sok száz olvasónk szavazott mindhárom évben, ahogy örömmel látjuk a díj matricáit a bejáratokon, a fotókat az oklevelekkel, ami azt is jelenti, a díjazottak is büszkék erre az elismerésre.

Idén is várjuk olvasóink aktív szerepvállalását, sőt idén kibővítve szeretnénk díjazni a kedvenceket. Nem csak a Pannon Borrégióból, de egész Magyarországról, sőt egész Közép-Európából lehet ajánlani kedvenceket!

Szavazatokat várunk a kedvenc pincészetekre, éttermekre és szálláshelyekre!

Ahogy tavaly, idén is összevont díjakat adunk át, vagyis 75 százalékban az olvasói voksok, 25%-ban a szerkesztőségünk tagjainak szavazatai adódnak össze a végső listák kialakulásához.

Háromszor 5 kedvenc étterem, 5 kedvenc szálláshely és 5 kedvenc pincészet – döntsük el közösen, kik a kedvenceink!

Szavazni október 31-ig lehet!

A Pécsi Borozó Top5 díjakat december elején, Pécsett adjuk át.

Szavazz a kedvenceidre, hogy ők lehessenek a mi kedvenceink is!