Kérem Várjon!
Cikkek
A tét: egy láda bor!
Adventi nyereményjáték 3.
bori
2009 December 18.

Öt nap hamar elröppent és máris itt a harmadik forduló. Az előzőben a Malatinszky Kúria boraival teli ládát lehetett megnyerni - hogy kinek sikerült, kiderül egy kattintás után. A harmadik sorozatban 3 kérdésre adott 3 helyes válasszal lehet közelebb kerülni a Mestrineli Borászat 6 palackjához. Érdemes kattintani, válaszolni és nyerni 6 bort a karácsonyfa alá!

Játékunk második részében összesen három kérdés pontos megválaszolásával (A Malatinszky Kúria Szőlőbirtok 1997-es évjáratával jelent meg a piacon, Steven Spurrier méltatta a pincészet borait, a Pécsi Borozó pedig 10 000 példányban jelenik meg 2009 eleje óta), a villányi Malatinszky Kúria Szőlőbirtok által felajánlott, borral teli faládát nyerhette meg egy olvasónk, aki nem más, mint: Vólent József szekszárdi olvasónk. Gratulálunk! A nyeremény átvételéről e-mailben értesítjük!

A folytatásban, adventi játékunk utolsó fordulójában a dunaszekcsői-bátaszéki Mestrineli Borászat dobozába zárt hat palack borért lehet beküldeni három helyes választ, mégpedig az alábbi kérdésekre:

1. Melyik borával került be a Mestrineli Borászat a Pannon Borrégió TOP25-ba, a Népszabadság TOP100-ba és lett a VinAgora médiadíjas fehérbora?

2. Hogy hívják a Mestrineli Borászat fiatal borászát, aki 2009-ben a legjobb ifjú szekszárdi borász lett?

3. Mely borvidékeket népszerűsíti, mely borvidékek boraival foglalkozik döntő többségben a Pécsi Borozó?

A jutalom 6 palack Mestrineli bor!

A helyes megfejtéseket a jatek@pecsiborozo.hu e-mail címre várjuk 2009. december 22-én, kedden 23.59 percig. Kérjük feltüntetni a levél tárgyában: „Egy láda bor” és szintúgy kérjük megadni a játékos címét és telefonos elérhetőségét is. Sorsolás: 2009. december 23.

A nyeremény kizárólag a Pécsi Borozó szerkesztőségében (Pécs, Árvácska u. 3.) vehető át telefonos egyeztetést követően 2009. december 23-án vagy 24-én.

Címkék