Kérem Várjon!
Hírek
Villányban minden rozé
bori
2023 June 29.

Hamarosan minden rózsaszínbe borul Villányban, július 7-8-án rendezik meg ugyanis a hagyományos Rozé Fesztivált. A Rozémaraton köré olyan gazdag kétnapos programkínálat épült, hogy már most előre is kitehetik a megtelt táblát - no persze, azért még érdemes nekiindulni, a hűs rozéfröccsök, a jó koncertek és a hagyományos villányi vendégszeretet mindenkit örömmel vár!

Több, mint 10 éve kerül megrendezésre július második hétvégéjén Villányban a Rozé Fesztivál, mely évente több ezer látogatót vonz. Az esemény szinte mindent tartalmaz, amire egy igazi fesztiválozónak szüksége van. A fesztivál területén több koncertet is élvezhetsz, minden este a legjobb zenészek és zenekarok szórakoztatják a közönséget, és garantáltan jó hangulatot teremtenek.

A Villányi Rozé Fesztivál esetében a széleskörű gasztronómiai kínálatról sem kell lemondani! Helyi termelők és éttermek kínálják a finomabbnál finomabb falatokat, amelyek tökéletesen kiegészítik a rozék ízvilágát.

​Mindemelett hatalmas élmény a Rozé Maraton - bulifutás, mely 3 km-es távon vezet végig a városon, érintve a történelmi pincesort. A verseny egyetlen kötelező eleme, a rózsaszín öltözet és a minél vidámabb kiegészítők.

PÉNTEK

2023.07.07.
18.30 Megnyitó
A villányi bor hírnevének öregbítése, minőségének védelme és piaci sikerének elősegítése céljából 1988 évben alakult meg a Custodes Vinórum de Villány Borend, amely szabadfordításban Villány Borőrök Borrendjeként vált ismertté. Több éves hagyomány már, hogy a rendezvény a borrend hivatalos megnyitójával kezdődik. A borrendről bővebben>>

19.00 Pelikán Néptáncegyüttes

20.00 4S Street koncert
A zenakar 2018-ban alakult Gyergyószentmiklóson. A fiatal együttes a hazai pop-rock egyik legfrissebb képviselője, dalaikban gyakran találkozhatunk folk és indie elemekkel is. Mesélek a bornak című dalukat idén Fonogram-díjra jelölték.

22.00 Honeybeast
A HoneyBeast platina – és háromszoros aranylemezes magyar akusztikus együttes, mely vegyesen több stílusú rock és funky zenéket játszik. Első nagy sikereit az együttes 2010-ben érte el, majd a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi válogatójának szereplőjeként szerzett országos ismertséget. Honeybeast Paulinával közös dalát, a Tele a szívem című dalt idén Fonogram-díjra jelölték.

23.30 Dj Szatmári és Szakos Andi

SZOMBAT

2023.07.08.
14.00 Dj Tomi
Délutáni hangolódás a Villányi Rendezvénytéren

15.00 Rozé szépségverseny, JelmezmustraÖltözz rózsaszínbe, és legyen Tiéd a legkreatívabb jelmez! Helyszín: Villányi pincesor

15.30 Rozémaraton – Közös bemelegítés
Készüljünk együtt a bulifutásra egy közös bemelegítéssel a Villányi Pincesoron.

16.00 Rozémaraton – Bulifutás
Rajt-cél helyszín a Villányi Pincesoron. A 3km-es távon több frissítőpont is található, ahol a rosé fröccs vagy málnaszörp elfogyasztására kihagyhatatlan lehetőség nyílik! Gyere rózsaszínben!

17.00 Eredményhirdetés - Rozé szépségverseny, Legrozébb futó
Az eredményhírdetésre a Villányi pincesoron kerül sor.

17.30 Tompeti és Barátai
Tompeti és Barátai vidám műsora az egész családnak szól – gyerekeknek, felnőtteknek, gyerekes felnőtteknek és felnőttes gyerekeknek – egyszóval mindenkinek. 

19.00 Villányi Ifjúsági Fúvószenekar
A koncertre a Villányi Rendezvénytzér színpadán kerül sor.

19.30 Pecsétgyűjtő eredményhirdetés
A Villányi Rozé Fesztivál hivatalos útlevele! 1 rozé = 1 pecsét, gyűjts belőle minden részt vevő pincészetnél!

20.00 Brains
A Brains Magyarország egyik sikeres, elektronikus zenét játszó koncertzenekara: nagyszínpados fesztiválfellépéseik és országszerte telt házas klubkoncertek jellemzik őket. Két éve már jártak nálunk, most újra ellátogatnak hozzánk! Addig is hallgassátok meg legfrissebb dalukat itt>>

22.00 ValMar
Peti és Milán 2018-ban alapították meg a VALMAR duót, debütáló kislemezük is ebben az évben jelent meg. Az első nagyobb áttörést a Manuel és Bruno x Spacc közreműködésével készített Visz a vérem című dal jelentette, ami a legnagyobb videómegosztó portálon mára már átlépte a 11 milliós megtekintést. Ezt több sikeres együttműködés is követte, dolgoztak a Hősökkel, a Wellhelloval, Nemazalánnyal, Sofival, Pixával és Jaurival is. 2022 Áprilisában mutatták be karrierjük eddigi legnagyobb slágerét, a Szikora Róberttel közösen készített Úristent, ami kevesebb mint egy hónap alatt átlépte a 6 milliós megtekintést, és az egész országgal megismertette a srácok nevét. Dalukat idén Fonogram-díjra jelölték.

23.30 Pepe Video Disco

JEGYEK

Péntek

  • Early bird: br. 3.500Ft
  • Elővételes: br. 4.000Ft
  • Helyszíni: br. 4.500Ft

Szombat

  • Early bird: br. 4.000Ft
  • Elővételes: br. 4.500Ft
  • Helyszíni: br. 5.000Ft

Kétnapos bérlet

  • Early bird: br. 6.500Ft
  • Elővételes: br. 7.000Ft
  • Helyszíni: br. 8.500Ft

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A belépés 14 év alattiaknak és villányi lakosoknak személyazonosságot igazoló okmány, és lakcímkártya felmutatásával ingyenes!
Az elővételben vásárolt jegyeket a jegyárusító pontoknál belépésre jogosító karszalagra kell cserélni.

Helyszínek
A koncertek helyszínei: Villányi Rendezvénytér (7773 Villány, Ady fasor)
Egyéb off-programok: Villányi történelmi pincesor (7773 Villány, Baross Gábor u.)

Beléptetési pontok
Csányi Pincészettel szemben a Rendezvénytér bejáratánál.
A pincesor tetején, a Vinatus pincészettel szemben.
Dózsa György utca Baross Gábor utca felőli végén.

A koncertre csak érvényes karszalaggal lehet belépni. Elhagyott, sérült karszalagot nem áll módunkban pótolni. Csak a csuklóra felhelyezett karszalag számít érvényes belépőnek.

​A koncertre csak érvényes karszalaggal lehet belépni. Elhagyott, sérült karszalagot nem áll módunkban pótolni. Csak a csuklóra felhelyezett karszalag számít érvényes belépőnek. 

A megvásárolt jegyeket nem áll módunkban visszaváltani. 

A műsorváltoztatás jogát a szervezők fenntartják!

Legolvasottabb
banner
banner