Kérem Várjon!
Cikkek
Idei kedvenceinket keressük
Pannon Borrégió TOP5
zoranka
2018 September 12.
A Pécsi Borozó szerkesztősége tíz éve követi nyomon, hogyan alakul a Pannon Borrégió borászata, gasztronómiája, turizmusa. Tavaly őszi számunkban kértük először olvasóinkat, mondják el nekünk, kik a kedvenceik a régiónkban, ami hozzávetőlegesen Baranya és Tolna megye területét jelenti. Idén újra nekiveselkedünk, hogy megmutathassuk, kik 2018-ban az olvasók kedvencei!

Tavaly szavazatokat vártunk a kedvenc pincészetre, étteremre és szálláshelyre a Pécsi, Villányi, Szekszárdi és Tolnai borvidékeken, miközben lapunk munkatársai is voksoltak. Nagy örömmel konstatáltuk, hogy több száz szavazat érkezett be, a legjobbak a Pécsi Borozó olvasóinak kedvencei címet nyerték el.

A szerkesztőségi listán munkatársaink 3-3 kedvencre voksolhattak minden kategóriában, a top ötöst így sikerült összehoznunk. Volt néhány átfedés az olvasói listával, de a Pécsi Borozó szerkesztőségi kedvencei sok esetben mégis mások lettek.

Idén újra arra kérjük olvasóinkat, szavazzanak a kedvenceikre, várjuk voksaikat Baranya és Tolna megye területén található éttermekre, szálláshelyekre és pincészetekre!

A szavazatokat (egy-egy étteremre, szálláshelyre és pincészetre) az info@pecsiborozo.hu e–mail címre kell beküldeni október 31-ig.

A Top5 díjakat december 8-án, a Pécsi Borozó nyilvános évvégi gáláján és adventi borvásárán adjuk át a díjazottaknak.

A Pécsi Borozó idén első alkalommal rendezi meg a Pécsi Adventi Borszalont, ahol közel 30 pincészet és más kiállítók termékeit kóstolhatják meg az érdeklődők. A helyszínen kedvezményesen rendelhetnek is a borokból, akár magáncélra, akár céges ajándékként, és a következő héten mi házhoz szállítjuk a kért mennyiséget.

A Borszalon vendégei között elsősorban pécsi, villányi, szekszárdi és tolnai borászatok lesznek, de érkeznek pincészetek az ország más borvidékeiről, sőt külföldről is. Lesznek gasztronómiai és más kiállító partnereink is.

Itt osztjuk ki a második alkalommal a Pannon Borrégió Top5 étterme, pincészete és szálláshelye díjakat is, amelyekről a Pécsi Borozó olvasói (azaz TI!) és szerkesztősége döntenek az ősz folyamán.

Belépőjegyek 3000 forintos áron kaphatók elővételben szeptember 23-tól a Littke Palace borszaküzletében (munkanapokon 9-15 között), valamint a Pécs Info Pontban (Pécs, Széchenyi tér 1.).

További információk: facebook.com/pecsiborozo, illetve info@pecsiborozo.hu

Szavazz a kedvenceidre, hogy ők lehessenek a mi kedvenceink is!