Kérem Várjon!
Hírek
Pécsi Szelet & Múzeum Utca
bori
2021 June 24.
Július első hétvégéjén aztán tényleg irány Pécs! Végre jön egy fesztivál, ráadásul egy olyan, ami tavaly is nagyon bejött, életre kel a Múzeum utca, ami Pécsett és Baranyában gasztro, bor, művészet, az itt pörög. Mutatjuk a részletes programajánlót, de már előtte érdemes szállást foglalni, kár lenne kihagyni!

A Pécs Nyitva kampány egyik ékköveként tavaly elindított nyárindító fesztivál a Múzeum Utca Plusz nevet viseli és tényeg van benne plusz. A konferenciától a koncertekig, a fröccsözéstől a séfkonyhákig felsorolhatatlan a várható élmények tárháza július 1-4. között. Vagyis azért mégis felsorolható, hiszen a napokban megjelent a Made in Pécs kiadásában a Múzeum Utca Plusz műsorfüzete.

Ebben benne van minden lényeges, printben is megtaláljátok Pécsett, de online is letölthető, böngészhető. Két programra kiemelten felhívjuk a figyelmet, az egyik a Pécsi Szelet, a baranyai gourmet piknik, harmadikán és negyedikén fokozott gasztrohangulat várható, míg másodikán lesz egy Mohács 495 tanácskozás, amelynek szünetében a Pannon Borbolttal karöltve kóstoltatunk néhány balkáni bort.

Letölthető műsorfüzet:

https://issuu.com/madeinpecs/docs/muzeumutca_plusz_2021

Legolvasottabb
Legfrissebb