Kérem Várjon!
Hírek
Csillagom Bortúra 2.0 – csak hölgyeknek
bori
2022 November 26.

Nemesnádudvar különleges pincesora, ahol a női energiák összeadódnak – ezzel a mondattal hirdették meg a szervezők 2022. tavaszán az ország egyetlen, csak nőknek szóló bortúrját. Már első alkalommal 300 hölgy érezte jól magát a festői szépségű Nemesnádudvaron. A siker töretlen, számos Facebook hozzászólás, e-mail és telefon után a szervezők úgy döntöttek, hogy nem várnak egy évet, hanem az adventi időben megszervezik a Csillagom Bortúra karácsonyi különkiadását december 10-én.

A téli hidegre való tekintettel a túra csak a nemesnádudvari Máriavölgye pincesorra, a „pincesorok Andrássy útjára” összpontosul, ahol 6 pince finom borait, koktéljait, valamint téli italait, mint például a forraltbort, puncsot, krampampulit kóstolhatnak az esemény résztvevői. Két további pincében festménykiállítást, valamint a Borvidékek Múzeumát is megnézhetik a jeggyel rendelkezők. Ha esetleg megéheznek a túra résztvevői, akkor akár a Karám Gourmet finomságait vagy a Chokolady kézműves csokoládéjával csillapíthatják az éhséget. Ha pedig otthonra is vinne valaki ízletes vásárfiát, akkor a borok mellé passzoló BB Manufact házi gyümölcsökből és zöldségekből készült finomságai tökéletes választás lehet. Csakúgy, mint tavasszal, most is meg lehet venni Volf Mihályné papírból készült kosarait, amik szépek, színesek és egyediek. Az esti buli hangulatáról csakúgy, mint tavasszal, most is MC Josti gondoskodik a rendezvényközpontban, a Knáb Borozóval szemközt felállított sátorban.

Jegyek elővételben 8.900, - Ft, rendezvény napján 9.200, - Ft. A jegy ára tartalmazza az egyedi fesztiválbögrét. Bővebb információ az esemény Facebook-oldalán, weboldalán és Instagramon található.

Nemesnádudvarról bővebben itt olvashattok.