Kérem Várjon!
Cikkek
It’s a must!
Ercsey Dániel
2022 April 26.

Édes alkoholmentes dobozos fröccsöt, vagy inkább mustot dobott piacra a Hétszőlő Tokajból. Ez önmagában még nem feltétlenül nagy hír, a szomszédos Mádon a MAD Bubbles már évek óta borzolja a kedélyeket, szóval inkább megkóstoltuk, hogy milyen lett.

Fotó: Ercsey Dániel

Az ominózus fröccsöt, pardon (!) must spritzert az előző Mustrán kóstoltuk meg, akkor ezt írtuk róla: „Egy kis dobozos. Mustfröccs, édesen. Szőlő, édes, illatos, kicsit traubis, de nem gejl. Borra minimálisan emlékeztet, inkább szőlőleves, friss, laza buborékos ital. Nehéz lenne pontozni, de ha szembejön, egy próbát megér.“

Fotó: Ercsey Dániel

Annyival kiegészíteném a dolgot, hogy egy dobozt hazahozván családom hölgytagjain is teszteltem a dolgot. A feleségem szerint túl édes, a 16 éves lányom szerint túl illatos, a 13 éves pedig úgy megitta, mintha ott sem lett volna. Tényleg nincs benne semmi borszerű, én magam simán innám és venném, főleg jól behűtve lehet az igazi, a sofőrök mentsvára és slágerterméke. Sok ilyet még a magyar piacra, akár ízesített (citrusos, bodzás, levendulás) kiadásban is! Köszi Hétszőlő! (A birtokról itt olvashattok többet.)

Ami pedig az dobozos fröccsöt illeti Mádról (miben ugye alkohol is van), nézzétek meg a Lecsengés videóját a témában: