Kérem Várjon!
Hírek
Adventi Borszalon 2021
bori
2021 October 11.
A Pécsi Borozó Adventi Borszalonja visszatér: 2021-ben új helyszínen várjuk a borkedvelőket. A Magtár Látogatóközpont három szinten várja majd vendégeinket, aki magyar és külföldi pincészetek boraival, de mellette több helyi termelő gasztronómiai finomságaival megismerkedhetnek. Egy hosszú délutáni ínyenc kaland, egyetlen belépőjegy áráért.

A Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin, valamint társzervezőként a Pannon Borbolt két sikeres, teltházas évet, majd egy pandémiás évet követően idén ismét megszervezi az Adventi Borszalont. A színvonal nem változik, a helyszín viszont új: a Pécsi Püspökség kezelésében álló Magtár Látogatóközpont várja majd a borok és gasztronómia iránt érdeklődőket.

A hangulatos helyszín ezúttal visszafogottabb létszám befogadását teszi lehetővé, így mindösszesen 300 belépőjegyet bocsátunk forgalomba október 14-én. A belépőjegyek ára elővételben a Pannon Borbolt Raktáráruházában, valamint az Eleven borbár és vinotékában kaphatók, áruk 7900 forint. A jegyek helyszíni ára 9900 forint lesz. A belépőjegy tartalmazza a részvételt a programokon 14.00-20.00 óra között, korlátlan kóstolási lehetőséget a kínált borokból, kóstolót az árusított helyi termékekből, a ruhatár használatát. A belépőjegyekből 1000 forint levásárolható, a helyszíni popup-vinotékában vagy a Pannon Borbolt raktáráruházában.

Az érdeklődés a pincészetek részéről is nagy, a programon mintegy 60 hazai és külföldi pincészet mutatkozhat be a pécsi borbarátoknak, mellettük mintegy 20 helyi termékes kiállító is helyet kap a Magtárban. A rendezvényen adjuk át a Pécsi Borozó Top5 pincészet, étterem és szálláshely díjakat is. Hamarosan jövünk újabb részletekkel!

Legfrissebb