Kérem Várjon!
Cikkek
Aranytányér harmadszor
Lisicza borok kísérik a vacsorát
mz
2010 May 01.

Harmadik alkalommal szervez a Kalamáris Vendégló és a Dunántúli Napló közös gasztronómiai estet, a „Beszélgetés a pécsi gasztronómiai kultúráról – finoman!” sorozat keretében. A rendezvény május 5-én, 18 órakor kezdődik az étteremben (Rákóczi út 30.), a vendégek ezúttal Lisicza István (és borai), illetve Várnai Péter (és ételei) lesznek.

Menü:

  • Lisicza Cserszegi Fűszeres
    Citromos bárányragú leves, medvehagymás burgonya gombóccal
  • Lisicza Rozé
    Sertés szűzpecsenye,enyhén füstölt kacsamellel töltve, barna gombamártással, rakott burgonyával, káposztás rétessel
  • Lisicza Dél Cuvée
    Gesztenyés piskóta, fügehabbal, cirfandlis mazsola mártással
  • Lisicza Cirfandli

Moderátor: Babos Attila, újságíró.
A menü ára: 3500 Ft/fő
Asztalfoglalás: 72/312-573
Házigazda: Rippl Béla és Skrut György