Kérem Várjon!
Hírek
Beljei graševina és kulen a Gasztro Kubban
promóció
2013 May 17.

„COOLIN”: Touristic Management of Kulin and Other Local Products in Baranya and Baranja

Időpont: 2013. május 24. (péntek) 19:00-tól

Helyszín: Pezsgőház Étterem (7621 Pécs, Szent István tér 12.)

Program:

A Magyarország-Horvátország IPA Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretén belül megvalósuló “Coolin” pályázat Gasztro Klubja 2013. május 24.-én 19:00-tól várja a gasztronómia és borkultúra iránt érdeklődőket a Pezsgőház Étteremben.

A 6 alkalmas rendezvénysorozat célja, olyan sikeresen működő, egyedi értéket képviselő termelők bemutatása, akik példaértékű munkát végeznek a helyi termékek népszerűsítésében. A harmadik foglalkozáson a horvátországi Belje Rt., azon belül is a pincészet valamint a húsüzem kerül bemutatásra. A foglalkozás alkalmával lehetőség nyílik az üzemben készült kulen illetve a határ túloldalán méltán népszerű Grasevina (Olaszrizling) megkóstolására is.

A foglalkozáson való részvétel  ingyenes, kérjük részvételi szándékát május 23-ig válasz e-mailben jelezni szíveskedjék az info@pecsmecsekiborut.hu címen.

Szeretettel várják Önt is rendezvényükön!

banner
Programajánló
2021. December
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
 
 
1
2
3
2021. 12. 03. 18:00 - 21:00
Tóth Ferenc Pincészet Eger, 3300 Kistályai út 40.
4
2021. 12. 04. 14:00 - 20:00
Magtár Látogatóközpont Pécs, Pécs, Dóm tér
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31