Kérem Várjon!
Cikkek
Taurus, Seraf és Lator
Programot ajánlunk: Maul Borvacsorák
bori
2009 January 12.

A villányi Maul Pince 2009 elején több borvacsorát is szervez. Elvileg minden adott: vannak kiváló Maul-borok, amelyek tesztjeinken is jól teljesítettek, és adott egy fiatal, tehetséges séf, Urszics István személyében. Három időpontot, három borvacsorát ajánlunk most olvasóink figyelmébe.

Borvacsora menü – 2009. január 24.

Portugieser Special Reserve 2006
Füstölt marhanyelv egresmártással

Pinot Noir 2004
Roséra sült kacsamell birsalmás krumplipürével

Cabernet Sauvignon 2001
Sajtválogatás

Taurus Cuvée 2002
Báránygerinc rukkolával, aszalt paradicsommal

Seraf Cuvée 2003
Szarvasbélszín párolt bébizöldségágyon, baconos hordóburgonyával

Merlot Reserve 2006
Málnás csokoládétorta

A részvétel díja személyenként 9 900 Ft.
Asztalfoglalás a (72) 592 064-es telefonszámon 2009. január 20-ig.

 


Borvacsora menü – 2009. február 7.

Portugieser 2006
Mangalicasonka rukkolával, reszelt parmezánnal

Kékfrankos Special Reserve 2006
Tonhalsteak zöldségpürével, kapribogyómártással

Cabernet Sauvignon 2004
Sajtválogatás

Seraf Cuvée Limited 2005
Konfitált báránycomb steak juhsajtos zöldségtortával

Cabernet Sauvignon 2003
Bélszínjava píritott velővel, libamájjal, polentaágyon, héjában sült burgonyával

Lator 2006
Narancsos csokoládétorta

A részvétel díja személyenként 9 900 Ft.
Asztalfoglalás a (72) 592 064-es telefonszámon 2009. február 4-ig.

 


Disznóvágás Villányban – 2009. február 28.

8 óra                Pálinkázás.
8 óra 15 perc   Szúrás (kezdődik a disznóvágás).
11 óra 30 perc Reggeli: sült hús, sült máj, sült hagymás vér, saures.
12 óra 30 perc Töltés (kolbász, hurka, disznósajt).
15 óra              Takarítás és pálinkázás.
19 óra              Disznótoros vacsora: orjaleves, sült hurka, sült kolbász, töltött káposzta.
21 óra              Maszkabál.

A részvétel díja személyenként 8 500 Ft.
Jelentkezési határidő: 2009. február 20. Jelentkezés a (72) 592 064-es telefonszámon.

www.maulpince.hu