Kérem Várjon!
Hírek
CMB Pezsgőverseny: a jelentkezési határidő május 31.!
Bori
2024 May 15.

Már csak két hétig lehet nevezni a Concours Mondial de Bruxelles pezsgőversenyére. A tradicionális pezsgők mellett a tankpezsgőket és az egyéb szénsavas borokat is várják a szervezők. Részletek és a CMB felhívása a hírben!

Kedves Pezsgőtermelők!

Örömmel hívjuk meg önöket, hogy nevezzék pezsgőiket a rangos Concours Mondial de Bruxelles borverseny Pezsgő Szekciójára (Sparkling Session) - amelyre idén július 3-5. között az olaszországi Alghero-ban kerül sor! Ez egy kivételes lehetőség arra, hogy bemutassák pezsgőiket a nemzetközi szakmai zsűrinek, és ismertséget szerezzenek a márkájuknak. A zsűritagok 50 százaléka szakújságíró, 30 százaléka pedig a minőségi borok beszerzője vagy importőre! 

A Pezsgő Szekció a Concours Mondial de Bruxelles, a világ egyik vezető borversenyének része. Eddigi története során bizonyítottan elősegítette a borvilág kiválóságainak népszerűsítését, és egyaránt elismerik a borkedvelők és a szakma világszerte.

Azzal, hogy pezsgőiket benevezik a versenyre, kihasználhatják hozzáértő bírálóink szakértelmét, akik a verseny során több mint 1000 pezsgőt értékelnek érzékszervi tulajdonságaik, technológiai értékeik és általános minőségük alapján. A díjazottak mellett minden résztvevő megkapja a részletes értékelést, azaz egy aroma kördiagrammot és a teljes leírást a pezsgőiről.

Pezsgőik regisztrálásához látogassanak el a www.concoursmondial.com/en/ weboldalunkra, és kövessék az utasításokat. Ne késlekedjenek a nevezéssel, a május 31-i regisztrációs határidő gyorsan közeledik!

Várjuk pezsgőiket, és sok sikert kívánunk a versenyhez!