Kérem Várjon!
Cikkek
Egy jó rendezvény támogatókat keres!
Portugieser du Monde 2015
Győrffy Zoltán
2015 February 19.
Még 2012-ben találtuk ki, hogy annyi minden fajtának van saját rendezvénye, nekünk meg itt van árván a portugieser, az egykori kékoportó. Ami ugyan valójában nem csak nekünk van, monarchiaszerte ott őrzi a néhai állam nyomát - viszont a miénk a legjobb. És ha hiszünk benne, hogy a legjobb, miért ne szerveznénk neki egy borversenyt. És egy nemzetközi találkozót is.

Kicsiben kezdtük, csak villányiakkal, egy több mint húszboros kóstolóprogrammal, amire megtelt a Corso Hotel nagyterme. Aztán 2013-ban megrendeztük az első Portugieser du Monde-ot. Tavalyelőtt 4 országból 62 bort, tavaly 6 országból 72 tételt neveztek a versenyre.

Mert hittük és hisszük – és ezek szerint nem csak mi -, hogy a portugieser Közép-Európa megkerülhetetlen fajtája, amely a borvilágban sajnos keveset van reflektorfényben. A Portugieser du Monde azért jött létre, hogy a fajta visszakerüljön a méltó helyére.

Idén is folytatjuk!

2015. április 11-én a pécsi Zsolnay Negyedben harmadik alkalommal mutatkozhatnak be a portugieser hazai és külföldi termelői.  A bemutató előtti napon a nemzetközi portugieser fajtaversenyt is megrendezzük.

A Portugieser du Monde elkötelezett támogatója Pécs önkormányzata és polgármestere, viszont szeretnénk minden évben jobb és jobb versenyt, izgalmasabb és szebb kóstolóprogramot szervezni, amihez további támogatót is szükségesek, hiszen Pécsett nem tervezhetünk (de nem is szeretnénk) budapesti vagy bécsi belépőjegy-árakkal…

Az egyéni támogatóink idén VIP támogató belépőjegyet vásárolhatnak (a jegyvásárlás már él a jegymester.hu oldalon vagy az ismert jegyirodákban), ők 9900 forintért belépőt és ajándékcsomagot (kóstolópohárral egy palack borral további ajándékokkal) kapnak, valamint azt az egyedülálló érzést, hogy hozzájárultak a rendezvény épüléséhez.

A leendő céges támogatóinknak is figyelmébe ajánljuk ezt a rendezvényt, mert ha van egy fajtánk, ami Baranyában mutatja meg a legszebb arcát, azt karoljuk fel és legyünk rá büszkék. Nekik állítottuk össze az alábbi szponzori csomagokat:

SZPONZORI CSOMAG 

(ára: minimum 100.000 Ft+ÁFA)

  • Tájékoztató anyag kiosztása minden jegyvásárlónak (kb. 300 fő);
  • Megjelenés a rendezvény hivatalos beszámolóiban
  • Megjelenés a rendezvény plakátjain (kb. 500 pld.).
  • 2 ajándék VIP támogatói belépőjegy

KIEMELT SZPONZORI CSOMAG 

(ára: minimum 200.000 Ft+ÁFA) 

  • Részvétel a kóstolófesztiválon saját standdal;
  • Tájékoztató anyag kiosztása minden jegyvásárlónak (kb. 300 fő);
  • Megjelenés a rendezvény hivatalos beszámolóiban
  • Megjelenés a rendezvény plakátjain (kb. 500 pld.).
  • 4 ajándék VIP támogatói belépőjegy

Köszönjük a figyelmet, a segítséget és támogatást!

Győrffy Zoltán
főszervező
​(+36/70/311-9835 // gyz@pecsiborozo.hu)

Bite Orsolya
értékesítési tanácsadó
(+36/20/343-6000 // hirdetes@pecsiborozo.hu)