Kérem Várjon!
Cikkek
Bock’n’Roll Villányban
Fejlesztett a Bock Pince
emzé
2009 December 19.

Új vendégszobákkal, wellness részleggel bővült a Bock Panzió. A szőlőből pedig már a felújított feldolgozóban készül a bor. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv több mint 60 millió forintos támogatásával, jelentős önerő bevonásával zajló projekt keretében egy év alatt újították meg a Bock Pincészet központját.

„Ez a fejlesztés a borturizmus egyik zászlóvivőjének számít” – mondta el köszöntőjében az átadásra érkezett Ujhelyi István, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára. Mint Ujhelyi beszédében kifejtette, a két hete elkészült borászati üzemnek a borkészítés számára van nagy jelentősége, a megújult panzió pedig még szélesebb vendégkört fog megszólítani.


„Újabb beruházást tudhatunk magunk mögött, melynek a mai nap értünk a végére” – jelezte Bock József, hogy a munkálatok jó ütemben, de az utolsó pillanatig tartottak. Nem csak új borkóstoló-, konferenciaterem épült, de a turisztikai vonzerőt is növelték: az új, elegáns (akadálymentesített) szobák mellett egy modern wellness részleg is helyet kapott a panzióban.


A feldolgozó jelentős technológiai fejlesztésen is átesett, bár a bormennyiséget nem növelték. Mint Bock Valér elmondta, a modern rendszernek, és a bővítéseknek köszönhetően már jóval nyugodtabban folytatódhat a munka.


További újdonságokra is számítani lehet a jövőben a Bock Pincétől: a könnyed, gyümölcsös, alap házasítás Bock’N’Roll már palackban van. Sokaknak kellemes meglepetés, hogy várhatóan már jövőre saját pezsgővel is jelentkezik a pincészet.