Kérem Várjon!
Cikkek
Szilveszteri pezsgés
Újévi koccintás nyeremény Polgár-pezsgővel!
bori
2009 December 28.

Karácsonyi játékunkon több mint százan játszottak, köszönjük a sok helyes és alig néhány helytelen megfejtést! A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk, hiszen előttünk a szilveszter. Az idő rövid, de a nyeremény nem kicsit, hiszen ezúttal Polgár-pezsgőket sorsolunk ki. Három helyes megfejtőnk is ezekkel koccinthat az új, 2010-es esztendőre. Három a kérdés is, amelyekre a megfejtéseket várjuk, érdemes kattintani a folytatásért.

A villányi Polgár Pince felajánlásának köszönhetően ezúttal a szilvesztert tehetjük pezsgőbbé, hiszen 3 szerencsés olvasónk-játékosunk is 2-2 palack hagyományos eljárással készülő Polgár Crémant pezsgővel lesz gazdagabb.

Három kérdésre kérjük a válaszokat beküldeni legkésőbb 2009. december 29-én 23.59 percig. Másnap reggel 8 órakor már ki is derül, kik a szerencsés nyertesek, akiknek még december 30-án eljuttathatjuk a pezsgőket.

A kérdések:

1. Melyik évjáratban jelentek meg először a Polgár Pearl Crémant Rosé és a Polgár Pearl Crémant Blanc pezsgők?

2. Melyik évben lett Polgár Zoltán az Év Borásza Magyarországon?

3. Melyik Polgár-bor kapott 90 pontot a Pécsi Borozóban?

A nyeremények:

3 szerencsés olvasónk nyerhet egy 2 palackot rejtő pezsgőcsomagot, 1-1 palack Polgár Pearl Crémant Rosé 2005 és a Polgár Pearl Crémant Blanc 2005 pezsgővel.

A megfejtéseket a jatek@pecsiborozo.hu e-mail címre várjuk, szilveszteri pezsgés jeligével 2009. december 29-én, kedden éjjel 23.59-ig! A nyereményeket még a szilveszteri nagy durranás előtt eljuttatjuk a nyertesekhez! Jó játékot!