Kérem Várjon!
Cikkek
Nyári borok, mustrálva!
Pécsi Borozó Mustra 2021/2
Győrffy Zoltán
2021 August 12.
A Pécsi Borozó idén másodszor is megrendezte negyedéves bormustráját. A tavaszi 68 bor után ezúttal 121 bor érkezett be a a Pécsi Tudományegyetem Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetében megrendezett tesztre. 

A szabályok változatlanok: a borokat minden esetben a borászatok vagy kereskedőik küldik be a tesztelésre, amelyet igyekszünk a lehető legnagyobb körültekintéssel megszervezni, igyekszünk minden bornak a lehető legtöbb esélyt adni a legteljesebb bemutatkozásra. A Pécsi Borozó Mustrája ugyanis teljesen nyitott kóstoló, azon minden Magyarországon forgalomban lévő bor indulhat.

A nevezettek közül ezúttal 64 bor került be a 86 pont felettiek társaságába. Ezekről a borokról leírás is született. A 80 pont felettiek csak listában jelennek meg (ez még 42 bort jelent ezúttal), ezeket a borokat is ajánljuk értelemszerűen. Hiszen az alapelvünk továbbra is: 80 pont felett már minden bort bátran kóstolunk, azzal örömmel kínáljuk vendégeinket, mindegyik bor vállalható tétel.

Elolvasható és letölthető innen:

Ami biztos: minden negyedévben van lehetőség válogatni és kóstolgatni, a személyes ízlés és az a bizonyos pénztárca szabhat csak határt.

A pecsiborozo.hu oldalon a továbbiakban is lesznek rendszeres kóstolóink, amennyiben bort szeretnének nekünk küldeni, úgy postacímünk:

Vinoliva KFt.
7634 Pécs, Árvácska u. 3. vagy
Pannon Borbolt KFt.,
7625 Pécs, Nyírfa u. 18.
címen munkaidőben átveszik a behozott borokat és a postacsomagokat is.

Következő tesztek: 

OLASZRIZLING TEMATIKUS - LEADÁS AUGUSZTUS 31-IG

ŐSZI MUSTRA - LEADÁS SZEPTEMBER 30-IG

Jelentkezési lap letölthető a weboldalunkról: www.pecsiborozo.hu